Az új Dior táska máris a street style fotósok kedvence

A 2018/19 ősz-téli kollekció darabja sokféleképpen használható és egyszerűen mindennel jól mutat.

Az új Dior táska máris a street style fotósok kedvence
2018.07.29. 13:47

Emlékezni néha azt is jelenti, hogy valamit újra felfedezünk. Sosem volt ez annyira igaz a divatban, mint ebben a pillanatban és Maria Grazia Chiuri esetében

A Dior kreatívigazgatója a 2018-19-es őszi-téli kollekció megalkotásakor ’68 forradalmi hangulatához tér vissza – egy olyan időszakhoz, amely többek között a divat szabályait is újraírja –, így született az új „it bag” is, mely magán hordozza a szabadságvágy és a divatház örökségének jeleit. Az ikonikus Saddle Bagről (nyereg táska) van szó, ami 1999-ben született, John Galliano kreatívigazgatósága alatt működött, a lovas világ inspirálta, és hamarosan olyan sztárok kedvence lett, mint Beyoncé és Sarah Jessica Parker.

Úgy tűnik, a divattörténelem megismétli önmagát, hiszen 2018-19ben visszatér a Dior Saddle Bag – Maria Grazia Chiuri által újrafogalmazva. Időtlen szépségéből merít, és tökéletes kiegészítő a mindennapokban. A Saddle Baget épp úgy viselhetjük, mint egy dzsekit vagy egy inget: hosszú vállpántjának köszönhetően annyira kényelmes, hogy az ember szinte elfelejti, hogy ott van, miközben rendkívül praktikus is, meglepő, de belefér minden, amire szükségünk van. E célból is lett egy kicsit nagyobb és robusztusabb, de közben színesebb is, hímzésekkel és rojtokkal díszítve. Olyan, mint egy kaméleon: kész minden helyzethez alkalmazkodni”.

Nézzétek meg összeállításunkban, hogyan viselik a divatmániások a különböző verziókat: a bőrből és különböző színekben készült modellt, rózsaszíntől a feketéig, a monogrammal ellátott, szőttes darabig, és az újrahasznosított textilből készültekig, színes gyöngy hímzésekkel és rojtokkal, etnós stílusban. Egyszóval, variációk egy ikonra, amely a street style fotók új kedvence lett.

dior ősz-tél saddle bag

Még több
Divat