Mit visel az ELLE? – Fejes Éva, művészeti vezető

Ezen a héten Fejes Éva művészeti vezető mutatja meg, milyen szettekben indul el otthonról hétfőtől péntekig. A képeket egy zseniális új Huawei készülékkel, a Huawei P20 Pro tripla Leica kamerájával készítettük!

2018.06.25. 08:45

Hétfő

Sajnos nem a tengerpartról érkezem a munkába, de szeretem ezt a hangulatot. A len anyag nyáron a legpraktikusabb viselet, laza és szellős. A táskám évek óta megvan, csak beledobom, ami kell, és már indulok is.

Kedd

A fehér, a drapp és a fekete szín a kedvenceim. Ezeket szeretem váltogatni, illetve egymással kombinálni. Ezt a fehér inget azért szeretem, mert különleges a szabásvonala, nem jön velem szembe az utcán.

Szerda

Az örök kedvenc: fehér és fekete! A Zadig & Voltaire táskámat egyenesen imádom a rockos stílusa miatt. Egyébként szeretek egy kis lazaságot belevinni a komolyabb szettekbe is, olyat, ami azért belefér a munkahelyi megbeszélések keretébe is. A nadrágom tulajdonképpen egy szabadidő nadrág.

Csütörtök

Többnyire laza, sportos ruháim vannak. Szeretek úgy vásárolni, hogy a darabokat jól tudjam kombinálni egymással. Nekem mindig egy kicsit kihívás, hogy erősebb színt viseljek, viszont ezt a piros vászontáskát szívesen hordom a pamut alapanyagú szettjeimhez. Egyébként meg ha csütörtök, akkor lassan itt a hétvége, lehet már vidámkodni.

Péntek

Ezen a nyáron a kék szín beköltözött a ruhatáramba. Frissnek, üdének tartom, amitől az arc is felderül. Gyakran hordom ezt a csíkos inget fehér farmerral, és természetesen a nélkülözhetetlen tornacipővel. Laza átmenet a munkából a hétvégébe!

divat elle munkatársak

Még több
Divat