Mit visel az ELLE? – Kiss Imola, divatszerkesztő

Munkatársaink, Kiss Imola divatszerkesztő, Csík Melinda divatigazgató, Fejes Éva művészeti vezető és Liptai Lívia főszerkesztő vállalkoztak rá, hogy egymást követő heteken bemutatják, milyen szettekben indulnak el otthonról hétfőtől péntekig. A képeket egy zseniális új Huawei készülékkel, a Huawei P20 Pro tripla Leica kamerájával készítettük.

Mit visel az ELLE? – Kiss Imola, divatszerkesztő
2018.06.11. 19:48

Kiss Imola divatszerkesztő

Hétfő

Szeretem a hetet egy igazán erős színnel indítani. Reggel nagyon korán kellett elindulnom, ezért választottam a vékony, hosszú ujjú blúzt, a kedvenc farmerszoknyám, és bokacsizmát, mert utálom, ha fázik a lábam.

 

Kedd

Ez a ruha majdnem 10 éves, de sosem fogok megválni tőle, minden nyáron beválik. Most szandál helyett lazán, sportcipővel vettem fel, és kis kontrasztként aranyszínű nyakláncokkal, virág alakú fülbevalóval.

 

Szerda
Általában mindig van rajtam valami élénk színű vagy mintás, de az sem ritka, hogy a kettő egyszerre. A felsőben a csíkok mellett az aszimmetrikus részlet tetszett meg. A mai mixbe még a sportos órát dobtam be.

Csütörtök
Már ritkán veszek meg valamit azonnal, mert emiatt régen sok mindent nem tudtam mivel párosítani a ruhatáramban. Ma viszont csupa olyasmit viselek, amikbe egyből beleszerettem – extrabő, mintás nadrágszoknya, feliratos póló, bársonycipő. Kész szerencse, hogy együtt is jól mutatnak!

Péntek

25 C fölött nem mindig van kedvem csinoskodni, és ma csak rövid időre ugrottam be az irodába, úgyhogy beértem a kantáros farmersorttal. A színes-vicces részletek viszont ilyenkor sem maradhatnak el, például az ananászos órám.

 

divat fotó huawei telefon

Még több
Divat