A H&M bejelentette együttműködését a Moschino divatházzal

A H&M bejelentette együttműködését a Moschino divatházzal
2018.04.16. 11:38

Megvan, kivel működik együtt legközelebbi nagy dobásához a H&M. Legnagyobb örömünkre a plusz kreatív energiát a fantasztikus Moschino adja majd a designer együttműködésben.

Jeremy Scott a Coachellán, egy Moschino bulin jelentette be, hogy együtt fog dolgozni a márkával, a H&M pedig gyorsan egy Instagram posztban közölte a jó hírt. A kollekció november 8-án debütál majd.

“Montduk, hogy van mit várni, és végre elmondhatjuk: a divatvilág egyik legviccesebb és legkarizmatikusabb márkájával, a Moschinóval fogunk együttműködni” – írták.

Sok víz folyt le a Dunán az első designer együttműködés óta. Korábban a Balmainnel, Karl Lagerfelde, Stella McCartney-val, Alexander Wanggal, Versace-val, Erdemmel és Marnival is piacra dobtak egy kollekciót. Nagyon valószínű, hogy a Moschino – H&M darabokat is percek alatt elkapkodják.

“Nagyon izgatott vagyok a MOSCHINO x H&M miatt. Az életem munkája az, hogy a divaton keresztül kapcsolódjak az emberekhez, és ezzel az együttműködéssel több rajongómat érhetem el, mint eddig bármikor” – mondja Scott.

Az új kollekciót a “vitalitás, játékosság és humor” jellemzi majd, és egy csomó kiegészítő társul a ruhákhoz. Alig várjuk!

h&m moschino

Még több
Divat