Töltsd fel az Instagramra, hogyan olvasod az ELLE 2018. áprilisi lapszámát!

Mutasd meg, hogyan olvasod!

2018.03.20. 15:46

Töltsd fel az Instagramra hogyan olvasod az ELLE áprilisi lapszámát! Március 19-től várjuk a képeket, posztokat az Instagramon: a legszebb fotó készítője nyer. A legszebb kép készítője egy féléves ELLE Magazin előfizetést, valamint egy Alexander Richard Paris gymbaget nyer.

Komponálj stílusos, izgalmas fotót, posztold, de ne felejtsd el taggelni a @ellehungary-t! Ne felejtsd el használni az #aprilELLE hashtaget! A képeket az ELLE szerkesztősége zsűrizi.

Cím: Töltsd fel az Instagramra hogyan olvasod az ELLE 2018. áprilisi lapszámát!

Mottó: Mutasd meg, hogyan olvasod!

Kiíró: Central Médiacsoport Zrt., az ELLE magazin magyarországi kiadója

Határidő: 2018. április 11.

Érvényes: 2018. 03. 19-tól 2018. 04.11 éjfélig

Pályázhat: Minden, 14. életévét betöltött, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel rendelkező személy, felső korhatár nélkül.

Játék

  1. Részvételi feltételek

A pályázaton részt vehet minden, 14. életévét betöltött, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy.

  1. Nyeremény

Legszebb  fotó díja: féléves ELLE Magazin előfizetés, valamint egy Alexander Richard Paris gymbag.

A képeket az ELLE Magazin szerkesztősége zsűrizi. 2018. április 11-ig várjuk a posztokat. A pályázat elbírálása: 2018. április 16.

  1. A jelentkezés feltételei

A fotókat a pályázók csak önállóan nyújthatják be, több személy egy fotót nem terjeszthet elő. Egy pályázó egy fotóval jelentkezhet a pályázatra.

Mivel lehet pályázni?

– az ELLE Magazin 2018. áprilisi lapszámával készített fotóval

Mit kell beküldeni a pályázat keretében 2018. április 11-ig?

– a magazinról feltölteni az Instagramra egy fotót, amelyeken a termék jól látszik

– a fotón taggelni az @ellehungary-t és használni az #aprilELLE hashtaget

A pályázatot a pályázó, cselekvőképességében korlátozott pályázó esetén törvényes képviselője is a kézjegyével köteles ellátni.

Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, illetve annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

  1. A pályázat beküldésének módjai, határidők

A pályázatokat az alábbi módokon lehet benyújtani 2018. március 19-től 2018. április 11-ig:

– Instagram posztban, betaggelve az @ellehungary-t és azt az ismerősödet, akivel megosztanád a nyereményt, használva az #aprilELLE hashtaget

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket az elle@centralmediacsoport.hu e-mail címre várjuk.

Odaítélési kritériumok és ütemezés

A több tagból álló zsűri a pályázatok elbírálásakor a legvagányabb, legtrendibb fotókat díjazza.

A pályázatokat elbíráló zsűri:

ELLE szerkesztősége

Az ELLE magazin szerkesztősége

-Pályázat jelentkezésének határideje: 2018. április 11.

-Zsűrizés, legszebb  fotó kiválasztása: 2018. április 16.

– A két győztes fotóját a pályázat támogatója, az ELLE promóciós céllal más kampányában felhasználhatja, így a nyertes a fotót az ELLE Magyarország rendelkezésére bocsátja.

A nyerteseket minden esetben Instagramon keresztül értesítjük. A pályázó felelős azért, hogy azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.

Jelen pályázat tisztességességét bármely okból vagy bármilyen megoldással veszélyeztető pályázót a pályázatból kizárjuk, illetőleg a pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

  1. Egyéb

A pályázat beküldésével a pályázó a fotók és a szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Central Médiacsoport Zrt.-nek a pályázatról történő tájékoztatás céljára.

A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó bemutató anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenik a Central Médiacsoport Zrt. nyomtatott és online kiadványaiban, és ennek érdekében a pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban rendelkezésre áll.

elle nyereményjáték

Még több
Divat