Új spanyol ékszermárka Magyarországon: UNOde50

Átütő kreativitás, egyedi stílus és szabad szellem formálta ezt a különleges márkát. Felejts el mindent, amit az ékszerekről tudsz! Képzelj el valami újat, egy másik nézőpontot. Exkluzív. Önálló. Határtalan. Így kezdődik az UNOde50 története.

Új spanyol ékszermárka Magyarországon: UNOde50
2017.11.17. 11:48

A márka Madridban alapult az ’90-es évek végén arra a a vásárlói igényre válaszolva, amely a hagyományos ékszerekkel szakító stílust követelt. Ezt egy olyan lázadás követte, amelyben a tradicionális ékszerek technikái és eljárásai valami újnak adták át helyüket. A ’90-es évek végén José Azulay inspirálta a márkát arra, hogy különleges ékszereit az eredeti design-nal párosítva valami különlegeset hozzanak létre.

Kreativitás
Az egyedi hangot az ékszerek világában a kreativitással lehet megtalálni.
Új utakon járva alakítjuk a trendet. Egyedi darabokat hozunk létre arra ösztönözve vásárlóinkat, hogy szabadon kifejezhessék egyéniségüket.

Egyedi stílus
Az egyik megkülönböztető jellemző – a felhasznált bőrökön túl- a márka által használt ötvözet. A ékszerek természetközeli formavilágát a mindennapi tárgyaink és természetes formák inspirálják, így az ékszerek alakjának tárháza folyamatosan bővül melyet az UNOde50 idén debütáló két kollekciójában is megtalálunk.

Szabad szellem
Szabadság és kreativitás, ami szakít a konvenciókkal. Minden egyes darab egyedi, ami tükrözi az új UNOde50 kreatív szellemét.

Kézműves folyamat
Az UNOde50 egyet jelent a design-nal. Minden darab egy műalkotás, egy kreatív ékszer, amelynek története és saját értéke van: kivételes darabok, amelyek erőt és energiát sugallnak. Minden darab egyedülálló, kézműves termék. A formába öntést követően arany vagy ezüst bevonatot kapnak a darabok, majd minden egyes darabot szigorú ellenőrzésnek vetünk alá a kifogástalan minőség biztosítása érdekében.

Nemzetközi jelenlét
Megállíthatatlanul folytatódik a nemzetközi piacon való terjeszkedése a spanyol ékszergyártó cégnek, ami jelenleg több, mint 40 országban több mint 100 saját bolttal valamint 2500 disztribúciós üzlettel van jelen a világ nagyvárosaiban. A boltok mindegyike kiemelt kereskedelmi helyszínekbe ékelve, az UNOde50 márka saját tervezői által megálmodott egyedi stílust közvetítik, mely e téren is megkülönbözteti őt a többi márkától. A belső terek dekorációja és bútorai mind az adott város/helyszínre utalva teremtenek sajátságos miliőt.

Jose Azulay – Az UNOde50 márka megalkotója Jose Azulay, aki munkáiban jeleníti meg életfilozófiáját: élvezni az életet. A darabok művészi szenvedéllyel készülnek!

Magyarországon a BÁV Zrt. által forgalmazott új ékszermárka darabjait itt vásárolhatja meg:  UNOde50, 1061 Budapest, Andrássy út 34. További információk: https://www.facebook.com/unode50.hu/

báv ékszer unode50

Még több
Divat