Ez történt a H&M x Erdem Los Angeles-i bemutatóján

Palvin Barbi, Selma Blair és Kristen Dunst is a vendégek között volt

Ez történt a H&M x Erdem Los Angeles-i bemutatóján
2017.10.20. 15:19

Az Erdem és a H&M közös kollekciójának bevezetése apropóján a londoni divattervező, Erdem Moralioglu magával vitte Los Angelesbe az angliai titkos kertek világát. A virágfalak és a lelógó csillárok tökéletes háttérül szolgáltak és keretet adtak a divatbemutatónak, ahol a tervező és a kiskereskedelmi óriáscég romantikus esti öltözeteket és öltönyöket vonultatott föl. Ha Wednesday Addams valaha férjhez menne igaz szerelméhez a vidéki Angliában, akkor az Erdem és a H&M díszlete tökéletes inspirációként szolgálhatna.

A kollekció csordultig tele van az Erdemre tipikusan jellemző darabokkal: a modellek virágmintás ruhákban (voltak térdig és földig érők, kivágottak, masnis és áttetsző megoldások, valamint fodrosak), elragadó pizsamákban, öltönyökben, valamint tweed-zakókban vonultak le egy hatalmas teraszról. De mindezeken kívül Moraliouglu készült néhány igazán kiemelkedő pillanattal is. Bedobott egy pár, leopárdmintás kabátot – egyet a lányoknak és egyet a fiúknak.

És hogy mit tanultunk mindebből? Lehet, hogy a H&M és az Erdem teljes ellentétei egymásnak (egy fast fashion óriás, aki bármilyen divatirányzatban kipróbálja magát és egy céltudatos divattervező, aki az eleganciát mindenek fölé helyezi), de pont ettől lett annyira elbűvölő a végeredmény. „Erdem varázslatos világot alkotott számunkra az Erdem x H&M együttműködés keretében”, mondja Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.  „Egy olyan életérzést, amelyre most sokkal nagyobb szükségünk van a világban, mint valaha.”

Zendaya egy kék pulóvert viselt, hozzá pedig egy virágos szoknyát választott a kollekcióból.

És itt jön a képbe Palvin Barbi!

Selma Blairnek egy gyönyörű, fekete csipkeruhára esett a választása, míg Rashida Jones és Kate Bosworth úgy döntöttek, hogy igazi, angol virágmintás megjelenésük lesz.

Valószínűleg ti is alaposan szemügyre vettétek a képen Kristen Dunst -ot. Dunst egyike volt annak a néhány résztvevőnek, akik pizsama szerkóban jelentek meg a partin – merészen felvállalva ezzel az esti öltözetet nappalra is trendet. Erre a szettre nagyon rámozdultak a vásárlók, és villámgyorsan elkelt az összes darab az esemény pop-up boltjában. Ha elgondolkodnánk azon, hogy vegyünk egy darabot a kollekcióból, akkor ezt helyezzük a célkeresztbe. A pop-up üzletben nagyon ment még az Erdem logóval ellátott kapucnis pulcsi, a virágos nadrágok és a fekete selyemtop.

A kollekció darabjai november másodikától kaphatók az online áruházban és a kiválasztott üzletekben.

erdem h&m Palvin

Még több
Divat