Igen a varázslatra! (x)

A vibráló, kézzel megmunkált újdonságokat Mickey és Minnie egér figurája és más ikonikus Disney karakterek ihlették. Varázslatot csempésznek mindennapjainkba és arra inspirálnak, hogy megéljük álmainkat.

2017.10.10. 12:58
Katt a galériára!
6 fotó

Igen a varázslatra! (x)

1 of 6
2 of 6
3 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
Igen a varázslatra! (x)


  3 of 6
Igen a varázslatra! (x)


  4 of 6
Igen a varázslatra! (x)


  5 of 6
Igen a varázslatra! (x)


  6 of 6
Igen a varázslatra! (x)


Ezen az őszön, mondjon igent a varázslatra, és fejezze ki vidámságát, örömét és saját tündérmeséjét ezzel az új Disney ékszerkollekcióval, állítsa össze saját dizájnját az elbűvőlő választékból.

Íme az új Disney petite medálelemek a PANDORA kinyitható lebegőmedálokhoz, melyeket – a többi PANDORA kollekció petite-jeihez hasonlóan – egyesével lehet megvásárolni, így szabadon szárnyalhat fantáziája, és kifejezheti egyedi stílusát.

A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetszőés piros cirkóniával, és – kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal.

A szezon másik újdonsága a Csillogó PANDORA lebegőmedál sterling ezüstből. Cirkóniával kirakott kerete, és kristályüveglapja gyönyörű keretet ad az egyénileg kiválaszott petite medálelemeknek. Állítható láncának köszönhetően három hosszúságban hordhatjuk.

Viselje a karkötőjén is a varázslatos sterling ezüst portrékat, mint például Disney Mickey portrét és Minnie portrécharmot.

Innovatív stílus, gyönyörűen megmunkált, magas minőségű, etikus forrásból származó alapanyagok: ezek a Disney ékszercsodák más PANDORA ékszerkollekció darabjaival is kombinálhatók, hogy álomszép érzéseket és megkapó történeteket fogalmazzon meg!

Mutassa meg mesés személyiségét azzal, amit hord, és tegye mindennapját álomszerűvé!

Disney pandora

Még több
Divat