Twinset tetőtől talpig

Az új U&B kollekciót a reptéri üzletben találjátok meg.

2017.09.21. 10:29

2017 őszén a Twinset U & B kollekciója virágba borult: a selyem melltartókon és bugyikon barackvirág minták futnak végig, és apró szív charm-ok ékesítik őket. A pizsamák és hálóingek is a csábítás eszközei, melyek úgy simogatják a testet, mint egy gyengéd ölelés, és az áttetszőség titokzatosságával játszanak. Háromrészes szettek, kardigánok és oversize pulóverek gazdagítják a választékot, melyek, éppúgy, mint az új hálóruhák és hétköznapi otthoni viseletek, a romantikus, nőies, érzéki nőnek készülnek, aki a magára fordított időben is szeret finom holmikba bújni.

A hideg idő beköszöntével a zsenília érkezik új elemként a magas derekú bugyik, szivacsos melltartók és dzsörzé hálóingek betétjeként, az egyik legfontosabb szín pedig a burgundi lesz. A különböző darabokon észrevehetjük a férfi öltözékekre való finom utalásokat, mint a hajszálcsíkok, de mindig babrózsaszínnel, illetve hercegnős idézetekkel kísérve jelennek meg, a modern álmodozók legnagyobb örömére, a hálószobában és azon kívül.

A Twinset azonban nem csak az otthoni begubózásra gondolt. Az U&B Active Collection, tele kontrasztos mintákkal és sűrű, tömör textilekkel, újra meg újra mozgásra sarkall. A futónadrág követi a test mozgását és kihangsúlyozza a lábizmokat, a lélegző anyagból készült bomber dzsekik pedig megtartják a test hőmérsékletét az edzés alatt. A királykékhez fekete, fehér és fukszia társul, ami igen jó kombináció azoknak, akik a téli sötét estéken edzenek és láthatónak kell lenniük.

Az újdonságok a Twinset reptéri üzletében elérhetők, ezért mindenképpen érdemes egy kicsit előbb érkezni utazáskor, és elidőzni a 2A Terminálon található bolt kínálatánál!

fehérnemű twinset

Még több
Divat