Emilia Clarke és Kit Harington a Dolce & Gabbana új kampányában

Csodás napok Szicíliában

Emilia Clarke és Kit Harington a Dolce & Gabbana új kampányában
2017.09.04. 15:25

A Trónok harca utolsó évadának legizgalmasabb fejleménye Havas Jon és Daenerys Targaryen szerelmének kibontakozása, majd pedig beteljesedése volt. És most már mindannyian tudjuk, hogy igen, ők ketten bizony szoros rokoni kapcsolatban állnak. Havas Jon valóban Targaryen, azonban ebben a sorozatban senki sem lepődik meg egy kis vérfertőző románcon.

A rajongók egészen 2019-ig várhatnak a következő évad bemutatására. A Dolce & Gabbana azonban boldogan összehozta nekünk a két színészt, Emilia Clarke-ot és Kit Harrington egy közös parfümkampány erejéig. Ezek ketten vidáman és felhőtlenül mókáznak, esznek-isznak és táncolnak Olaszországban, és nem utolsó sorban nagyon elegánsan mutatnak modern ruhákban is a videók tanúsága szerint.

Sajnos nem együtt szerepelnek a videókban, az már tényleg sok lett volna a Trónok harca rajongói számára. És hogy mit is reklámoznak éppen? Kit Harrington a „The One for Men” illat arca lett, míg Emilia Clarke a „The One Eau de Toilette” arcaként debütált.

…és van számotokra két cuki fotónk is  a színészekről:

Nagyon reméljük, hogy a stáb többi tagja is feltűnik majd más kampányokban, mert a következő részekre még nagyon-nagyon sokat kell várnunk.

dolce and gabbana trónok harca

Még több
Divat