Pinko az Andrássy úton

Az olasz márka a sokféleséget tűzi zászlajára

2017.08.05. 13:45
Katt a galériára!
9 fotó

Pinko az Andrássy úton

1 of 9
2 of 9
3 of 9
4 of 9
5 of 9
6 of 9
7 of 9
8 of 9
9 of 9

  2 of 9
Pinko az Andrássy úton


  3 of 9
Pinko az Andrássy úton


  4 of 9
Pinko az Andrássy úton


  5 of 9
Pinko az Andrássy úton


  6 of 9
Pinko az Andrássy úton


  7 of 9
Pinko az Andrássy úton


  8 of 9
Pinko az Andrássy úton


  9 of 9
Pinko az Andrássy úton


Sokan ismerik az olasz Pinko márkát, amelyet a kora 80-as években alapítottak, és mára világszerte több mint 500 üzlettel bír. A tompa színek élénk árnyalatokkal való keverése, az oversize és testhez simuló sziluettek kombinálása, az ellentétek egymáshoz szelídítése a gondosan kidolgozott részletekkel igazi luxushangulatot kölcsönöz a Pinko-kollekcióknak.

Nagy örömmel adunk hírt róla, hogy a márka üzletet nyitott az Andrássy úton, ahol már megnézhetitek a 2017/18-as őszi-téli kollekciót.

A kollekció kampányarca nem más, mint Sara Sampaio, a világ egyik leghíresebb modellje, 2013 óta Victoria’s Secret angyal.

Sara bohém személyisége remekül illik a Pinko modern, eklektikus őszi-téli kollekciójához, melyben egyedülállóan keverednek az elegáns és vakmerő jegyek. Sara több mint 5 millió Instagram követővel igazi hangadó és ismertségét jóra fordítja: fontos számára a pozitív testkép hirdetése, azt vallja, a szépség semmiképp sem egyféle, mindenki úgy gyönyörű, ahogy van, az egyediség és önbizalom pedig igazi érték.

A 2017-18-as őszi-téli szezon színei a márkánál az élénksárgától a pinken, vörösön át a fáradt földszíneken keresztül az éjfeketéig vezetnek, az anyagok közt a jacquard, a farmer, a borjúbőr és a tweed tarol. Nincs is divatosabb, mint az underground pop-, techno- vagy rock-szcéna divatját couture darabokkal kombinálni! A kontrasztos szettekben megfér egymás mellett a 90-es éveket idéző tréningfelső és az arany flitterekkel borított trapéznadrág, a márka DNS-eként emlegetett szofisztikált nőiességet a nagyvárosok lüktető ritmusa pörgeti fel.

Jó hír, hogy a „Love” táskakollekció is bővül: a Pinko híres klasszikusa romantikus virág- és csillagmintákat, gyöngyös hímzéseket kap, hogy még játékosabb és vagányabb legyen!

Pinko őszi-téli kollekciójában öt különböző trend jelenik meg: a városi sportoló, az elegáns fekete, a megunhatatlan virágminta, a puha kötöttek és az oversized pufidzseki.

A nagyvárosi divat hanyag eleganciáját a Pinko tervezői technikai anyagokkal, sportos elemekkel, a 90-es évek tréningjeivel eresztették össze és maximális trendiségért.

andrássy út pinko sara sampaio

Még több
Divat