Ashley Graham, Emily Ratajkowski, Stephanie Seymour meztelenül a Love Magazine-ban

A modellek anyaszült meztelenül pózoltak a fekete-fehér fotósorozathoz.

Ashley Graham, Emily Ratajkowski, Stephanie Seymour meztelenül a Love Magazine-ban
2017.08.03. 11:33

A Love Magazin legutóbbi címlapján Nicole Kidman szerepelt egy nagyon szexi vörös fürdőruhában, és ez még csak a kezdet, ami a legutóbbi számuk ultra szexi fotóit illeti.

„A fotózás után sokat agyaltam azon, hogy mégis mi a fenét művelek. Teljesen elment az eszem! Milyenek lettek a felvételek? Őrületesek, nem igaz?

Sok modell szerepel a magazin 18. kiadásának fekete-fehér fotósorozatában. Vannak köztük új arcok és régi motorosok is, de mindannyian anyaszült meztelenül pózolnak. Emily Ratajkowski, Ashley Graham, Doutzen Kroes, Karen Elson, valamint Slick Woods is szerepel a Patrick Demarchelier által készített fotósorozatban.

A legfigyelemreméltóbb talán a ’80-as és ’90-es évek egyik szupermodellje, Stephanie Seymour, aki 49 évesen totál meztelenül szerepel ezen a rendkívüli felvételen.

„A glamour fotózás leginkább a nyilvánosságról szól – arról, amit te szeretnél láttatni magadról” – mondja a páratlan Stephanie Seymour arról az erőteljes kisugárzásról, ami árad belőle.  A stílus pedig inkább arról szól, amilyennek te szeretnéd látni önmagadat, és ez nagy különbség.” Isten éltessen, Stephanie!

Nézegesd végig a többi modell szuper fotóját is:

Emily Ratajkowski:

BOOM 💥💥💥 @emrata by @patrickdemarchelier for Love 18

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

Ashley Graham:

„Amikor kb. négy évvel ezelőtt az IMG modellügynökséghez szerződtem, az első dolog, amit az ügynökömnek mondtam, az volt, hogy minden egyes nap dolgozni akarok” – mondta el Ashley Graham a LOVE Magazine legutóbbi számában.

Karen Elson:

„Az egy abszolút ironikus fordulat volt az életemben, amikor ennek a mogorva, laza, pszeudo-goth lánynak valaki azt mondta, hogy modell is lehet belőle. Mindenki csak nevetett rajtam. De ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem.”

Slick Woods:

Unappreciated lover boy Shot by @patrickdemarchelier styled by @kegrand for @thelovemagazine

A post shared by @slickwoods on

“A meg nem értett szerető”

Doutzen Kroes:

Az utánozhatatlan Doutzen frissen debütált lándzsás harcosként a Wonder Woman c. mozifilmben.

Werk fotók: lovemagazine.co.uk.

meztelenül modellek

Még több
Divat