Elkezdődött a H&M legújabb designer együttműködése!

Erdem Moralioğlu most először férfi kollekciót is tervezett.

Elkezdődött a H&M legújabb designer együttműködése!
2017.07.19. 15:53

Nyugodtan örvendezhetünk egy kicsit, miután a H&M bejelentette, ki lesz a következő első vonalbeli designer, akivel együttműködnek: a londoni Erdem, és a közös, exkluzív kollekciót november 2-től lehet majd kapni a kiválasztott üzletekben.

H&M x Erdem: Milyen darabokat várunk?

Erdem nem csak női, hanem most először férfi kollekciót is tervezett. Az Erdem x HM-nek Erdem Moralioğlu leghíresebb korábbi munkáinak design témáit értelmezte újra. Mindebből a minták, anyagok és a finom kézimunka elegye jön létre, amiről a márka ismertté vált. “Nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatok a H&M -mel, és a munkámat egy egészen új szintre emelhetem. Ez magában foglalja az új férfi kollekciót is, amit először fogok átélni. Az pedig már tényleg mérhetetlenül izgalmas, hogy Baz Luhrmannal dolgozhatok, aki korunk egyik legfontosabb történetmondója.

Nézd meg a videót, melyet Baz Luhrmann készített az Erdem x H&M számára!

A speciális kollekció kampányvideójához a H&M a hollywoodi filmművészet egyik mesterét nyerte meg magának: Baz Luhrmannt, A nagy Gatsby és a Moulin Rouge rendezőjét. “A divat számomra több mint csupán öltözködés, kifejezőeszköz, művészeti ág, amely önmagában is megállja a helyét. “ – árulta el a rendező.

Baz Luhrmann erdem h&m

Még több
Divat