Készen áll a divatvilág Melania Trumpra?

Tengerentúli útja kapcsán Melania kedvező visszajelzéseket kapott

Készen áll a divatvilág Melania Trumpra?
2017.06.29. 15:50

Donald Trump amerikai elnök és Melania Trump first lady az elnöki gépből kilépve, Rijád, Szaúd-Arábia, 2017. május 20. (GETTY)

Miután Donald Trump elfoglalta hivatalát, feleségével együtt nekivágott tengerentúli körútjának, amiből PR szempontból végül Melania jött ki győztesen – ez valószínűleg a divat világában betöltött szerepére is jótékony hatással lehet. Míg férje a világ vezetőit, köztük Angela Merkelt is meglehetősen hidegen hagyta, addig a first lady lelkes visszajelzéseket kapott a tengerentúli útjuk során.

Melania Trump a Siratófalnál, Jeruzsálem, 2017. május 22., (GETTY)

Sokan dicsérték ruhaválasztásait, például a fekete Stella McCartney overállt, amit Szaúd-Arábiában, vagy a Dolce & Gabbana kabátot, amit Olaszországban viselt. A CNN állítása szerint az utazás minden egyes állomásához külön készült és csomagolt, valamint az állami protokollszakértőkkel is egyeztetett, és mindez egyértelműen kifizetődni látszik.

A Page Six egyenesen „fashion tour de force”-nak nevezte Melania körútját, és újabban állítólag egyre több szállítmány ruha érkezik hozzá a különböző divattervezőktől. Egyfajta megenyhülés tapasztalható Melania irányában – nyilatkozta Philip Bloch stylist. „A divatszakmában dolgozó emberek ingatagok és szédelgők. Most kezdenek ráeszmélni, hogy Melania egy gyönyörűszép nő, aki mellesleg az elnök felesége, és tulajdonképp megtiszteltetés őt öltöztetni.”

Melania Trump a NATO vezetők partnereinek hivatalos fogadásán. (GETTY)

A fogadtatás azonban nem volt teljes mértékben pozitív. Néhányan kritizálták a Szicíliában viselt 51 ezer dolláros Dolce & Gabbana kabátot az ára miatt. Képmutatásnak titulálták ezt a húzást annak fényében, hogy Trump éppen akkortájt tervezte a rászorulók egészségügyi támogatásának csökkentését.

Melania Trump megérkezik a cataniai Városházára, a Chierici palotába, egy taorminai G7 csúcstalálkozó apropóján, 2017. május 26., (GETTY)

A Washington Post azonban megvédte Melaniát szerencsétlen választása miatt. Megjegyezték, hogy még Michelle Obamának is volt kínos divatpillanata, például amikor egy méregdrága sportcipőt választott egy élelmiszerbankos megjelenésre. „Egy ruházati cikk nem lehet sértő, vagy nemtörődöm” – írta Robin Givhan rovatvezető. „Legfeljebb az embereknek, akik viselik őket.”

divat melania trump

Még több
Divat