Nyerj Nora Sarman ruhakölteményt a Hungariával!

Pezsegj idén nyáron sikkes és stílusos szettekben!

Nyerj Nora Sarman ruhakölteményt a Hungariával!
2017.06.20. 15:02

JÁTÉKFELHÍVÁS

Mindig is vágytál magyar tervezői darabokra, de eddig nem volt alkalmad beszerezni egyet sem? Szeretnéd kibővíteni gardróbod menő designer kreációkkal? Játssz a Hungaria pezsgő feltörekvő hazai divattervezőket támogató nyereményjátékán és pezsegj idén nyáron sikkes és stílusos szettekben!

A játékban már egyetlen palack Hungaria pezsgő megvásárlásával részt vehetsz. Nem kell mást tenned, mint a nyugtán szereplő AP-kódot feltölteni a pezsgomaskepp.hu oldalra és várni a sorsolást. Minden héten gazdára lel egy-egy izgalmas ruhadarab, táska, cipő és ékszer, úgyhogy őrizd meg a blokkot és bízz a szerencsédben!

A fődíj egy bruttó 200 000 Ft értékű exkluzív ruhaköltemény, amelyet a Nora Sarman alkalmi kollekcióból választhatsz ki, ha neked kedvez Fortuna. A selyem vagy franciacsipke koktélruha egyedileg, a nyertes méreteihez igazítva készül el. A résztvevő márkák:

Printa, Dyan, Krisztina Lango, Fian × Sertees, Zagabo, Ronna Shoes, Dorivisy, Alma Abonyi, Art on Me, PikkPack, Karman Jewelry, Ducsai.Leather.Goods, Alexandra Vajda, Mandragora Design, Delacier, Marie Anne Design, wonderLAB × INQ Concept, TE Shoes, eVe by Eva Remenyi, DVA, Cukovy, Wink × BenceCsalar, Zwana, The Naan Design

Nincs más hátra, játékra fel!

További infókért látogass el a www.pezsgomaskepp.hu oldalra!

 

hungaria nora sarman nyereményjáték

Még több
Divat