Gigi Hadid Tommy Hilfiger új múzsája

2016-ban újabb híresség csatlakozik a Tommy Hilfiger csapatához: az Instagram-sztár Gigi Hadidot azonban nemcsak a divatház nagyköveteként, de tervezőként is megismerhetjük.

Gigi Hadid Tommy Hilfiger új múzsája
2016.01.18. 17:24

Az amerikai szupermodell nemcsak arca lesz a Tommy Hilfiger őszi kapszulakollekciójának, de tervezőként is bemutatkozik. A Gigi By Tommy Hilfiger kollekcióban sportruházat, cipőket és kiegészítők is helyet kapnak, melyek a klasszikus kék-fehér-piros színek mellett Gigi stílusának jellegzetességeit is magukon viselik majd. “Gigit és családját évek óta ismerem, fantasztikus látni, ahogy egyre sikeresebbé és befolyásosabbá válik a divat világában. Gigi tökéletesen megtestesíti a Tommy Girl ideálját elragadó, optimista személyiségével és magabiztos, coll stílusával” – nyilatkozta a márka atyja.

A szőke modell hasonlóan pozitívan beszélt az együttműködéstől: “Még mindig olyan, mintha álmodnám, hogy felkértek erre a feladatra. Egész életemben rajongója voltam a Hilfiger-divatháznak. Tommy-val pedig nemcsak könnyű, de nagyon vicces is együtt dolgozni – már az első napon öt órával tovább maradtam a műhelyben, mint amire számítottak! A közösen tervezett darabokban a hippi sikk találkozik a sportos, az elegáns és fiúsan laza jegyekkel, így mindenki talál majd benne olyat, amit be tud illeszteni a ruhatárába” – mondta.

Az amerikai életérzést megtestesítő máka emellett hamarosan új parfümmel is jelentkezik, melynek szintén az óriási rajongótáborral rendelkező Hadid-lány lesz a kampányarca.

amerikai divat divattervező gigi hadid instagram kapszula kollekció modell parfüm Tommy Hilfiger topmodell. szupermodell

Még több
Divat