Óriási leárazás az Il Bacio di Stilében

A nyári szezon és vele a Summer Sale is lassan véget ér az il Bacio di Stilében, bár az áruház tartogat még egy utolsó lehetőséget a divatrajongók számára. Szeptember 5-én, pénteken és szeptember 6-án, szombaton kerül ugyanis megrendezésre a Last Chance névre keresztelt, Summer Sale záró hétvége.

Óriási leárazás az Il Bacio di Stilében
2014.09.04. 10:06

Az utolsó két napon az eddigi féláras kedvezmények helyett egységes, 60%-os kedvezmények járnak a vásárlások mellé. A világ legismertebb márkáinak és divatházainak kínálatából 5 szinten, összesen 5000 m2-en válogathatunk. A két nap során DJ-k, frissítő italok és vendégváró falatkák gondoskodnak majd az igazi shoppingparty hangulatról. Pénteken ráadásul az éjszakába nyúlik a rendezvény, hiszen az il Bacio di Stile meghosszabbított nyitva tartással, este 22 óráig várja vendégeit!

A Summer Sale időszakot követően, szeptember második felétől a márkák legújabb őszi-téli kollekciói kapják majd a főszerepet az il Bacio di Stilében. A kibővült kínálatban és az áruházban ráadásul ezentúl olyan márkák is otthonra találnak, mint az Alexander McQueen, a Givenchy, a Versace Jeans, a Just Cavalli, a Paul Smith vagy éppen a Trussardi.

akció il bacio di stile leárazás

Még több
Divat