Chanel-taxival a Chanel-szalonba

Stílusos átalakulásra vágysz, de nincs időd buszra szállni, majd metróra esetleg megint buszra? Keep calm and get a taxi! Mindezt persze Londonban.

Chanel-taxival a Chanel-szalonba
2012.09.15. 16:03

Ha Londonba sodor minket az élet, közlekedés terén két színt biztosan nem lehet kihagyni. Először is a jó öreg piros double-decker buszokat, másodszor pedig a végtelenül elegáns fekete Hackney carrige taxikat. A színek egy rövid időre azonban átvándorolnak a taxikra is.

Szeptember 3-tól röpke két hétig 25 speciális bérautó köröz a ködös Albion utcáin. Hogy mitől olyan különlegesek? A klasszikus feketét sutba dobva, bájos rózsaszín, vadító vörös és egyéb ikonikus Chanel körömlakk és rúzs színeket öltenek magukra, a teljes összkép érdekében pedig a jól ismert dupla C logó sem hiányozhat.

A francia szépségmárka júliusban kétemeletes pop-up butikkal kedveskedett vásárlóinak. Az alsó szinten szépségszalon és manikűrös részleg található, az emeleten pedig óriási termék választék közül lehet szemezgetni.

Mint minden valamirevaló exkluzív klubban, itt is van jelszó. Ha sikerül leinteni egyet a limitált szériás taxiból, nem kell mást mondanunk, mint: „Chanel at Covent Garden”. ( Nem vetünk meg senkit, ha a drámaibb hatás érdekében suttogja ezeket a szavakat.) Utunk végén pedig egy 25 fontos voucher a jutalmunk, amiből a szalon második emelete után valószínűleg nem sok marad.

Eredetileg a Chanel pop-up butik csak a 2012-es londoni nyári olimpia idejére nyitott volna meg, de mint az 1889-es világkiállításon az Eiffel-torony esetében, a siker maradásra készteti, így még van egy kis időnk ellátogatni oda taxival vagy anélkül.

Chanel london

Még több
Divat