Tom Hanks és Rita Wilson is megfertőződött a koronavírussal 

A sztár az Instagarmon jelentette be, hogy ő és felesége elkapták a betegséget.

Tom Hanks és Rita Wilson is megfertőződött a koronavírussal 
2020.03.12. 11:36

Sajnos egyre aggasztóbbak a fejlemények a koronavírussal kapcsolatban. A fertőzöttek száma egyre magasabb és már több sztár is áldozatául esett a vírusnak, többek között Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is. 

A színész nemrég jelentette be az Instagramját a szomorú hírt: “Sziasztok! Rita és én Ausztráliában vagyunk. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha megfáztunk volna, és volt és némi testfájdalmunk is van. Ritának volt némi hidegrázása és enyhe láza is. Ahogy ez a világban most szükséges, teszteltek minket koronavírusra, ami pozitív lett” – írta posztjában a színész. „Hogyan tovább? Követnünk kell az egészségügyi hatóságok protokollját. Tesztelnek, megfigyelnek és el leszünk különítve mindaddig, amíg a közegészségügy és a biztonság megköveteli. Nem egynapos program lesz.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés, Márc 11., 2020, időpont: 6:08 (PDT időzóna szerint)

A színész és felesége azért tartózkodott Ausztráliában, mert Elvis Presley életrajzi filmjét fogatták éppen. A film készítését azonban elhalasztotta a stúdió Tom megbetegedése miatt. A gyártó szorosan együttműködnek a hatóságokkal, hogy megelőzzék a további fertőzések számát, írták hivatalos közleményükben.

betegség elvis presley fertőzött koronavírus rita wilson tom hanks

Még több
Arcok