Macaulay Culkin: “Ne akadjunk már ki azon, hogy rendben vagyok!”

A 39 éves színész őszinte nyilatkozatott adott

Macaulay Culkin: “Ne akadjunk már ki azon, hogy rendben vagyok!”
2020.02.28. 15:07

De mi van Macaulay Culkinnel, a Reszkessetek betörők halhatatlan Kevinjével?

Az Esquire magazinnak néhány napja a következőket nyilatkozta:

„Egyszerűen – szeretek játszani, ott lenni a forgatáson. Egy csomó más dolgot nem élvezek, amik vele járnak. Mondok egy párhuzamot: A remény rabjait. Ahogy a pasi kijut a börtönből, az rettenetes, egy csőnyi szaron kell átverekednie magát. És, tudják, mit? Én is jó kis börtönt építettem magamnak. Puha. Kedves. Jó az illata. Plüss!”

„Az emberek azt gondolják rólam, hogy őrült vagyok, beteg, egy roncs. És egészen az utóbbi egyy-két évig nem nagyon tettem oda magam. Úgyhogy megértem. Na jó, de ne akadjunk már ki ennyire azon, hogy rendben vagyok! Ha könyvelő lennék, jobbra-balra tőlem könyvelők ülnének. Hát, ez nem így van. Van ez a klisé, hogy mindannyian hópihék vagyunk, különlegesek. Na, szerintem én tényleg hópihe vagyok!”

Culkin most a barátnőjével, Brenda Song színésznővel él, valamint két macskával és egy hallal, meg egy különleges papagájjal. Szeretnéne gyereket. „Sokat gyakorlunk!” – mondja Culkin az interjúban. „És ugye semmi nem olyan izgató, mikor a nőd bejön a hálószobába és azt mondja: ’Drágám, ovulálok’!’

A drogokat elhagyta, mint mondja: „Nem használok drogokat. Viszont iszom, mint a kacsa. Iszom és dohányzom. A drogok számomra régi barátok, akiken túljutottam”.

Macaluay Culkint legközelebb az American Horror Story 10. évadjában láthatod.

macaulay culkin

Még több
Arcok