Az 53 éves Halle Berry hasizmaim téglát lehetne törni

A színésznő a következő filmszerepe kedvéért gyúrta ki magát.

Az 53 éves Halle Berry hasizmaim téglát lehetne törni
2019.11.14. 12:01

A következő Macskanő ugyan Zoë Kravitz lesz, de Halle Berry legfrissebb Instagram fotói alapján nem alaptalan arra gondolnunk, hogy 15 év elteltével is beleférne abba a szűk latex jelmezbe és csodásan nézne ki. Berry egyik friss Instagram fotóján látható, hogy tökéletesen kirajzolódó hasizmain akár téglát is lehenet törni. A kép alatt olvasható hashtag, a #FitnessFriday szerint a péntek az edzés és a wellness napja. Az 53 éves színésznő fizikuma bámulatos és azt üzeni, hogy kellő kitartással bármit elérhetünk.

“Kellemes #FitnessFriday-t mindenkinek! Nincs annál jobb érzés, mint kitűzni egy célt és elérni azt.” -írta az Instagram oldalán. “az egyik célom az volt, hogy szépen kirajzolódó hasizmokat érjek el a Bruised (egy MMA sportolóról szóló film, melyet a színésznő rendez és ő játssza a főszerepet is) miatt, ami végre sikerült. Hihetetlen! Ezen a pénteken arra bátorítok mindenkit, hogy tűzzön ki magának egy célt! Mi az, amit el szeretnél érni az edzés során? Tedd magasabbra a lécet, írd meg a kommentben és tartsd ahhoz magad! Nem lesz könnyű, de vajon megéri? Minden egyes másodperce megéri, hidd el!” – írta a fotó alá.

A színésznő lapos hasa és kidomborodó kockái nem csak szép látvány, hanem feltűnő példa is rá, hogy a kemény munka és a kitartás kifizetődő.  “Halle-nak megvan a motivációja és a kitartása is.” – mondta a színésznő kettlebell edzője, Peter Lee Thomas a Los Angeles Times magazinnak. “Amikor megérkezik, az edzésekere mindig úgy tekint, mint kötelező feladatra, amit tisztességesen végig kell nyomni.”

View this post on Instagram

When silence is golden ✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Az 53 éves Berry sportos alakja semmivel sem kevésbé irigylendő, mint a régi, Bond filmben látott vonalai, ám ez nemcsak a csodás géneknek, hanem a testmozgásnak és a ketogén diétának is köszönhető.

bruised cél edzés film halle berry hasizom

Még több
Arcok