Maisie Williams szégyellte a testét a Trónok harca forgatása közben

Ki gondolta volna, hogy a gyönyörű színésznőnek önértékelési gondjai voltak?

Maisie Williams szégyellte a testét a Trónok harca forgatása közben
2019.10.07. 18:02

Nehéz elhinni, hogy a vörös szőnyeg és a divatbemutatók első soraiban helyet foglaló, gyönyörű Maisie Williams valaha önértékelési problémákkal küzdött.

A brit színésznő nemrég elárulta, hogy a nagysikerű Trónok harca sorozatban játszott karaktere miatt sokszor “szégyellte” saját testét, főként abban az időszakban, amikor kezdett nővé válni.

“A második vagy harmadik évad során a testem elkezdett fejlődni, viszont Arya (a karaktere) nagyon szerette fiú ruhákban takargatni magát.” – mondta a Vogue magazinnak.  “Rövid hajam volt és folyamatosan koszosnak kellett tűnnöm, az orromat is szélesebbre sminkelték, nagyon férfiasnak látszottam.”

Williams mindössze 14 éves volt, amikor megkapta a szerepet 2011-ben, a Trónok harca idén ért véget, amikor a színésznő már 22 éves.  Tinédzser éveiben Williams kifejezetten utálta a megjelenését.

“A sorozatban a mellemet leszorították, hogy ne látszódjon, és nem is tudom, szörnyű érzés volt, hogy egy évből hat hónapot így kellett töltenem, egy jó darabig szégyelltem is a testem érte.” – fejtette ki.

Williams elárulta, hogy abban a hónapban, amikor a Trónok harca véget ért, jó érzés volt jobban kihangsúlyozni az alakját és olyan ruhákkal kísérletezni, melyektől femininnek érezte magát.

“A stílusom szempontjából új fejezet nyílt az életemben, nagyon élvezem, hogy nőiesebben öltözködhetek, hogy kiemelhetem a derekam és az egész testem.” – tette hozzá.

Tavaly a színésznő az Irish Times magazinnak elmondta, azt érzi, a róla kialakított kép befolyásolhatja a jövőbeli szerepeit is. “Most kezdek igazán rájönni, hogy amiatt kapok meg szerepeket, ahogyan kinéztem és ugyanez lehet az oka annak is, ha nem.”

“Ez egy nagyon felszínes iparág. A kinézetem miatt pedig az általan játszott karaktert sem lehet szexuális tárgynak bemutatni. Ne érts félre, borzasztóan tisztelem Hollywood legnagyobb színésznőit. Imádom nézni a lélegzetelállítóan gyönyörű nőket, de szerintem szomorú, hogy kizárólag ilyen típusú nőket lehet látni a filmvásznon.”

Mi teljesen egyetértünk Maisie-vel.

body shaming maisie williams trónok harca

Még több
Arcok