Itt vannak az első képek Meghan és Harry babájáról!

A világ először tekintheti meg fotókon Meghan Markle és Harry herceg első gyerekét! Megvolt a beígért fotózás, még hozzá a windsori kastélyban, 2 nappal a szülés után.

2019.05.08. 13:53

A királyi pár a friss fotókat az újszülött babájukkal a Windsdor Kastélyban készítetták, két nappal a baba születése után. Meghan Givenchy ruhában pózolt Harry herceg mellett, aki egy szürke öltönyt viselt.

A hivatalos Instagram oldalukon jelentették be hírt, hogy kisfiúk született: “Örömmel jelentjük be, hogy a királyi család legújabb tagja május hatodikán, kora reggel megérkezett. A királyi pár elsőszülött gyermeke 3.2602 dekagrammal jött világra. A kismama és a baba is egészségesek és jól vannak.”

Meghan a hagyományokkal ellentétben nem a Lindo Wing kórház bejárata előtt mutatta meg babáját, ahogyan Diana és Kate Middleton is tették. Meghan és Harry herceg azt sem osztotta meg a nyilvánosággal, hogy melyik kórházban fogják világra hozni a babát, mert szerettek volna intim körülmények között tartani a vajúdást.

A Lindo Wing kórházat választotta Diana hercegnő és Kate Middleton is a szülés helyszínének. Kate legutoljára Lajos herceg születésekor volt a kórházban tavaly április 23-án.

Meghan és Harry herceg még nem jelentették be a baba nevét, egyelőre a baba nemét lehet tudni, kisfiúk született. Kate Middleton és Vilmos herceg két napig vártak, míg bejelentették Sarolta és György nevét a nyilvánosság számára. A herceg és a hercegnő Lajos nevének bejelentésével azonban már négy napot vártak.

Az igazi kérdés az, hogy Meghan és Harry herceg a babájuknak megadják-e a hercegi titulust, ami nem kötelező, tekintve, hogy Harry csak a második az öröklési sorrendben.

baba gyerek harry meghan markle royal baby

Még több
Arcok