Mit tanultam az elmúlt 17 évben? – Palvin Barbara, modell

17. születésnapi lapszámunk apropóján sikeres magyar nőket kérdeztünk arról, mi mindent tanultak az elmúlt 17 évben. Saját születésnapján Palvin Barbara is elárulja nekünk az utóbbi idők legfontosabb életleckéit.

Mit tanultam az elmúlt 17 évben? – Palvin Barbara, modell
2018.10.08. 22:23

Hinni kell önmagunkban, és tenni kell az álmainkért

Az elmúlt 17 évemből 13-at modellkedéssel töltöttem, aminek rengeteg tapasztalatot és élményt köszönhetek. A sok utazás és a több hónapnyi külföldön tartózkodás, távol a családomtól és a barátaimtól, megtanított arra, hogy más szemszögből lássam a világot. Megtanultam értékelni minden percet, amit velük töltök. Tudom, hogy ők a legfontosabbak az  életemben. A szeretteim.

A sok utazás és távollét miatt hamar fel kellett nőnöm (bár egy kicsit még bennem él ugyanaz a kislany, aki voltam 13 évesen), és megtanulnom, mit jelent önállónak lenni és gondoskodni magamról. A sok-sok év során megtanultam magam szeretni és elfogadni. Természetesen nap mint nap dolgozom azon, hogy ezí gy is maradjon. Megtanultam megbecsülni azokat az értékeket, amiket a szüleimtől kaptam, és hálásnak lenni azokért a sikerekért, amiket elértem, amik még a karrierem legelején csak kósza gondolatok voltak. A munkam által megtanultam türelmesnek lenni. Megtanultam kitölteni a hosszú órákat olvasással es tanulással. Megtanultam, milyen nagy felelősséggel jár az, hogy mit osztok meg a fiatal követőimmel a social media oldalaimon.

Az elmúlt két évben részt vettem Giorgio Armani jótékonysági mozgalmában. Az az út jelentette nekem az igazi megvilágosodást. Elgondolkodtató es szomorú volt látni, mennyire más körülmények között élnek emberek. Megtanultam, hogy vigyáznunk kell a környezetünkre, és hálásnak lenni azért, amink van, főleg a tiszta csapvízért, ami az életünket jelenti, hiszen sok millió embernek a tiszta ivóvíz megszerzése jelenti a legnagyobb küzdelmet.

Megtanultam, hogy semmire sincs garancia az életben. Próbálok minden nap a jelenben élni, és élvezni minden egyes percet. Megtanultam,hogy a lehetetlen nem létezik. Megfelelő gondolkodással és kemény munkával bárkinek bármi elérhető. Csak hinni kell önmagunkban, és tenni kell az álmainkért!

17 nő életlecke palvin barbara

Még több
Arcok