Mindörökké Jared Leto

Jared Leto az egyik legsokoldalúbb rocksztár, 46 éves korára már szerzett egy Oscar-díjat, és az egyik legnagyobb divatikon, aki sosem játssza meg magát. A lehengerlő énekessel csütörtökön a Strand fesztiválon találkozhatsz, ugyanis fellép zenekarával, a 30 Seconds to Marssal! Olvasd el vele készült interjúnkat!

2018.08.22. 18:11

 

ELLE: A legutóbbi albumod címe America. Ambiciózus címválasztás!
Jared Leto: Ambiciózus, és egyben megosztó is… Vannak, akik számára inspiráló, másoknak pedig csak egy szó, ami rengeteg csalódottságot takar. Én pont ezt szeretem ebben a címben, hogy rendkívül szubjektív.
ELLE: Az album nagyon személyesnek tűnik. Azt énekled „Rescue me from the demons in my mind” (Ments meg a fejemben lévő démonoktól!)
JL: Sokszor szükségünk van rá, hogy megmentsük saját magunkat. Én a bukástól való félelmeimet és a kétségeimet általában a zenémben adom ki magamból.
ELLE: Oscar-díjas vagy és arénakat töltesz meg a koncertjeiddel. Ennek ellenére még mindig vannak kétségeid?
JL:  Szerintem az elmúlt hat hónapban, egy évben, egy rendes hétvégém vagy szünnapom sem volt. Nem panaszkodom, de mindennek ára van. Rengeteg személyes dolog van az életemben, amivel nem tudtam foglalkozni és még nem fedezhettem fel.
ELLE: Egyszer úgy jellemezted a házadat, mint a „szegény ember Plaboy villáját”. Van erről egy jó sztorid?
JL: Nincsen sajnos. Sőt, őszintén nem is tudom miért mondhattam ezt. A lakásom valójában ugyanis, a legunalmasabb hely – kivéve ha szeretsz dolgozni.
ELLE: Technológiai befektetőként mit gondolsz, mit kell a Szilícium Völgynek tennie annak érdekében, hogy javuljon a nők helyzete?
JL: Az nem az én tisztem, hogy arról beszéljek, hogy a Szilícium Völgynek mit kell tennie, azonban abban hiszek, hogy a nők egyenlő fizetést és egyenlő esélyeket érdemelnek. Nevetséges, hogy 2018-ban ilyen egyenlőtlenségek dominálnak az üzleti világban.  Számomra, akit egy egyedülálló anya nevelt fel, akinek hihetetlenül keményen kellett küzdeni a jobb élet érdekében, egyértelmű a válasz. Befektetőként mindig a potenciált keresem, és számos esetben a nőket és a start-upokat támogatom.

America jared leto szilícium-völgy

Még több
Arcok