Sandra Bullock megint példát mutatott nagylelkűségből

Egymillió dollárt adományozott a Vörös Keresztnek a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítésére

Sandra Bullock megint példát mutatott nagylelkűségből
2017.08.31. 14:20

A Szív bajnokai film színésznője egy millió dollárt adományozott a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítésére, és arra bíztat mindenkit, hogy hasonlóképpen cselekedjen.

Miután kiderült, hogy Beyoncé, Drake és Kim Kardashian is adományoztak pénz a károsultak megsegítésére, valamint a saját filantróp szervezeteiken keresztül igyekeznek megkönnyíteni a segélyezési munkálatokat, jött a hír, hogy Sandra Bullock óriási összeget, egy millió dollárt (257 millió Forint) ajánlott fel a Vörös Keresztnek a borzalmas természeti katasztrófát követően.

A People magazin írja: az Oscar-díjas színésznő, aki a texasi Austin közelében él mindössze 146 mérföldre (235 km) Houstontól, arra kéri az embereket, hogy fogjanak össze és segítsenek az árvíz sújtotta bajbajutottakon, függetlenül a politikai hovatartozástól.

„Árvíz idején nem számít a politika” – mondta a lap szerint a színésznő. „Emberek vannak odakinn a két és fél méter magas vízben.”

A nagylelkű adományról pedig így nyilatkozott: „Hálás vagyok azért, hogy megtehetem. Mindannyiunknak ki kell vennünk a részünket a ránk háruló feladatokból.”

A Guardian állítása szerint legalább 18 ember veszített életét az áradások következtében Texas térségében, valamint több mint 13000 embert menekítettek ki otthonaikból a helyi, illetve a szövetségi hatóságok.

Együttérzésünk a szenvedőknek!

hurrikán jótékonyság sandra bullock

Még több
Arcok