50 Cent bevallotta, hogy szerelmes Helen Mirrenbe

Senki sem tud ellenállni Helen Mirren ellenállhatatlan vonzerejének.

50 Cent bevallotta, hogy szerelmes Helen Mirrenbe
2017.06.28. 13:20

„Van benne valami, amiért egyszerűen odavagyok, de nem tudnám megmagyarázni, hogy mi az pontosan.”

Senki sem tud ellenállni Helen Mirren ellenállhatatlan vonzerejének. Morgan Freeman is bevallotta, hogy rajong érte, miután az AARP díjátadón a színésznő váratlanul megcsókolta a színpadon. Stephen Colbert-nek is elakadt a szava a színésznő csókjától, Ryan Reynolds pedig teljesen odáig volt, amikor 2017-ben a People magazin beválasztotta a 100 legbefolyásosabb ember közé, és a róla szóló leírást maga Helen Mirren fogalmazta meg. Most már 50 Cent is gyarapítja udvarlói táborát.

A 41 éves rapper és a 71 éves Oscar-díjas színésznő múlt hét kedden a Monte-Carlo-i TV Fesztiválon mulatták együtt az időt, ahol Mirren életműdíjat vehetett át eddigi munkásságáért.

Me and the queen, @Helenmirren chilling. Taking over Monaco for tonight.

A post shared by 50 Cent (@50cent) on

Aznap este egyértelműen szikrázott közöttük a levegő. Két nappal később 50 Cent egy Instagram poszttal reagált a történtekre, miszerint szerelemre lobbant a színésznő iránt. „Igen” – írta a kép alá. „Imádom őt, teljesen megőrjít, és ezt ő is tudja. Próbálom nem bámulni. Van benne valami, amiért egyszerűen odavagyok, de nem tudnám megmagyarázni, hogy mi az. LOL.”

Olyan celebpáros ők, akikről korábban nem sejtettük volna, hogy valaha együtt akarjuk majd látni őket. Ha 50 Cent újabb videoklippel állna elő, akkor jobban tenné, ha Dame Helen Mirren-nek is osztana benne szerepet.

50 Cent helen mirren

Még több
Arcok