Cameron Diaz: Ezért mentem csak 40 felett férjhez

Cameron Diaz őszinte vallomása arról, hogy miért hagyta maga mögött Hollywood-ot, és hogy miért csak a ‘40-es éveiben ment férjhez

Cameron Diaz: Ezért mentem csak 40 felett férjhez
2017.06.15. 23:12

Egy nő, vagy akár egy férfi top 10-es romkom filmlistáján Cameron Diaz neve biztosan felbukkan.

Olyan szerepekkel, mint a Holiday, a Keresd a nőt!, A csajok bosszúja, a Míg a jackpot el nem választ vagy a Charlie angyalai,  a színésznő széles megamosolyával, szerény és okos viselkedésével bebetonozta hollywood-i státuszát és rácáfolt arra a tévhitre, miszerint egy nő nem lehet egyszerre szép és vicces is.

Igaz, hogy az elmúlt években kissé eltűnt a szemünk elől. Utoljára 2014-ben, az Annie című musicalben vállalt szerepet, olyan színészek társaságában, mint Rose Byrne, Jamie Foxx és Quvenzhané Wallis.

És hogy mi ennek az oka? Nos, … egyszerűen az élet sodrása.

Szombaton a Goop Wellness Summit egyik kerekasztal beszélgetése során, amelyet a Goop alapítója, Gwyneth Paltrow moderált, Diaz Tory Burch divattervezővel, Miranda Kerr modellel és Diaz sógornőjével, a szintén divattervező Nicole Richie-vel ült le egy asztalhoz, hogy olyan témákat vitassanak meg, mint a hírnév, a család és a boldogság megtalálása.

A legnépszerűbb téma

Amikor annak okáról beszélt, hogy miért is tartott szünetet a filmezésben az utóbbi években, a 44 éves színésznő bevallotta, hogy az elmúlt két évtized, amit folytonos utazással és forgatással töltött, arra ébresztette rá hirtelen, hogy már azt sem tudja, kicsoda is ő valójában. „Ezzel azért elég kemény dolog szembesülni. Úgy éreztem, arra van szükségem, hogy valamilyen módon kiteljesedjek.”

A panelbeszélgetés vége felé Paltrow az igazán fontos kapcsolataikról kérdezte a résztvevőket. Diaz-t pedig arról, miért döntött úgy, hogy sokáig halogatja a házasságot.

„Cameron, te viszonylag későn mentél férjhez” – mondta Gwyneth. „Mi volt az oka annak, hogy 40 éves korodig vártál a házassággal?”

„41” – javította ki udvariasan barátnőjét Diaz. „Azt hiszem egyszerűen csak azért, mert későn találkoztam a férjemmel (Benji Madden, a Good Charlotte énekese és gitárosa), tudod? Korábban pasijaim voltak. És úgy gondolom, hogy óriási különbség van férjek és pasik között.”

„Olyan férjem van, aki az élet minden területén a partnerem. És most két totál különböző emberről beszélünk! Annyira mások vagyunk, viszont mégis ugyanazokat az értékeket valljuk mind a ketten, olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja. Egymásnak teremtett bennünket a sors” – mondta.

Diaz arról is beszélt, hogy miért működik olyan jól a kapcsolatuk a zenész férjével: „Minket, nőket, sokszor tárgyiasítanak. A férjem egyszerűen valamilyen módon képes azt kifejezni, hogy milyen az, amikor ez nem így működik egy kapcsolatban, hanem egyenrangú felek vagyunk”.

Sógornőjével, Nicole-al együtt mindketten nagyon összetartónak jellemzik családjukat. Nicole elmesélte, hogy amikor hét évvel ezelőtt férjhez ment Joel Madden-hez (Benji bátyjához), akkor a család azonnal befogadta őt ebbe a nagy és támogató rendszerbe. Diaz hozzátette, hogy férje, Benji támogatása az, amit a leginkább értékel.

„Soha nem tapasztaltam ilyet korábban. Soha nem szerettek még így. A férjem inspirál engem, nagyon keményen dolgozik. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam” – tette hozzá.

Úgy tűnik, Cameron tényleg nagyon boldog mostanában.

cameron diaz házasság

Még több
Arcok