Madonna megmutatta két édes ikerlányát!

Az énekesnő az Instagramon mutatta meg Stellát és Esthert, egyforma ruhában.

Madonna megmutatta két édes ikerlányát!
2017.02.09. 14:55

A pop királynője a napokban osztotta meg a közös képet a négyéves kislányokkal, akiket egy malawi-i árvaházból fogadott örökbe, néhány hónappal azután, hogy először találkoztak.

Esther és Stella négyévesek és ikertestvérek, eddig a Mchinji-ben található “A Remény Otthona” árvaházban éltek, Zambia nyugati határánál.

A képaláírásban ez szerepel: “Hivatalosan is megerősíthetem, hogy befejeződött a két malawi-i ikerlány örökbefogadásának folyamata. Határtalanul boldog vagyok, hogy most már a családunk tagjai. Hálás vagyok mindenkinek Malawiban, aki ezt lehetővé tette, és megkérem a médiát, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben az időszakban. Köszönet a barátaimnak, családomnak, a csapatomnak a szeretetért és a támogatásért!”

A fotó egy nappal azután készült, hogy a malawi-i bíróság megadta az engedélyt az örökbefogadásra.

Madonna a jótékonysági munkája során ismerte meg a lányokat, akiknek az Édesanyjuk meghalt, az apjuk pedig másik nőt vett el, így a nagyszüleikre maradtak.

Bár Fiona Mwale bírónő elmondta, az énekesnő a szokásos szülői életkor fölött jár már, Madonna orvosi papírokkal bizonyította, hogy remek egészségnek örvend, és hogy szeretetteljes otthont tud adni a gyerekeknek “egy fényűző, tágas és kényelmes lakhelyen, gazdag környéken az Egyesült Államokban.

“Jótékonysági munkája során valódi kapcsolatban áll az árvaházakkal… és ennek a kapcsolatnak az eredménye, hogy úgy érezte, betöltene egy űrt az életükben és megnyitná számukra az otthonát” – tette hozzá a bírónő.

Madonna múlt nyáron ismerte meg az árvákat, mikor A Remény Otthona házban járt lányával, Lourdes-dal.

árvaház árvák Home of Hope ikrek madonna Malawi

Még több
Arcok