Blake Is Beautiful

A zátony című, új filmjében hatalmas veszélybe kerül egy sziklára vetődve, mely körül egy nagy fehér cápa kering, de Blake Lively valódi élete nem is lehetne ennél különbözőbb – minden tükörsimán megy.

Blake Is Beautiful
2016.08.17. 13:40

Elle: A zátony forgatása az ausztráliai Aranyparton zajlott, és az ottani körülmények elég barátságtalanok tudnak lenni a szörfösökhöz. Rengeteg időt töltöttél a vízben, volt valamilyen kellemetlen élményed a hullámokkal?
Blake Lively: Egyszer bevertem az orrom, amikor elkapott egy hullám, és rám húzta a bóját. Az volt a legsúlyosabb, ami a forgatáson történt velem. Az orrom nagyon erősen vérzett, de lehetett volna rosszabb is.
Elle: Számított, hogy már tudtál szörfözni, amikor a forgatás elkezdődött?
BL: Néhány jelenetben nagyon nehéz lett volna meggyőzően alakítani, ha korábban sosem láttam volna még szörfdeszkát. Arra is irtó büszke vagyok, hogy a szörfös és kaszkadőrjelenetek nagy részét meg tudtam csinálni. Csak néhány újraforgatott jelenetnél volt szükség testdublőrre, amikor már terhes voltam.
Elle: A zátonyban a nagy fehér cápa a rosszfiú, de mit gondolsz, a valóságban is ez a helyzet?
BL: Ez az egyik érdekes nézőpont, amit a történet felvet. A cápákat mindig gonosz ragadozókként ábrázolják. De az igazi ragadozó az ember. A globális felmelegedés felelős azért, hogy a cápák sekélyebb vizekbe kényszerülnek, és ezért hallunk több cápatámadásról az utóbbi években. Ezért lett a film címe A zátony. Azt is érdemes tudni, hogy sokkal több cápát ölünk meg azáltal, hogy ártunk a Földünknek, mint ahány ember cápatámadás miatt hal meg. A cápák valójában lenyűgöző teremtmények, és óriási veszélyben vannak.
(…)
Elle: Mi a történet mögöttes tartalma?
BL: Hogy beszéljünk arról: mindannyian túlélni próbálunk ezen a bolygón, amin közösen osztozunk.
A cápák a környezetüket és az élőhelyüket érő károkat próbálják túlélni, úgy, ahogy Nancy a vízben próbál életben maradni. Minden összefügg; a film nem csak egy bikinis csajról szól, aki egy szörnyeteggel harcol.
(…)

Elle: Színészcsaládban nőttél fel. Mindig is az ő nyomukba akartál lépni?

BL: Nem, épp ellenkezőleg. Meg akartam alkotni a saját személyiségem, ahelyett, hogy csak gondolkodás nélkül követem őket. Az apám színészetből élt, de sosem volt híres, és sosem vetett fel minket a pénz. Ezért én a színészetben semmi csillogót nem láttam, ugyanolyan munka volt, mint bármelyik. Az volt a célom, hogy a Stanford Egyetemen tanuljak; magamtól sosem gondoltam volna a színészetre karrierként, még akkor sem, amikor már órákat vettem. De a bátyám hitt bennem és tehetségesnek talált, ezért folyamatosan noszogatott. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen támogatást kaptam, mert ő segített megtalálni az utam, amikor teljesen össze voltam zavarodva, és nem igazán tudtam, mit akarok.
Elle: Van egy lányod – James decemberben lesz kétéves –, és már a második babád is úton van. Milyen az élet dolgozó anyaként?
BL: Eleinte nagyon fárasztó, és azzal szembesülsz, hogy lekakilnak, rád hánynak, és alig alszol. De aztán amikor a babád rád mosolyog, értékelni tudod, ez mekkora csoda, és hogy milyen szerencsés vagy. Arra gondolsz, hogy már sosem akarod nélküle tölteni az idődet.
Elle: Nemrég a ”tenyésztők” szóval jellemezted magad és a férjed, Ryan Reynolds színészt, mivel mindketten nagycsaládból származtok. Mi az, ami a kapcsolatotokat kivételessé teszi?
BL: Tudtam, hogy egész életemben ő lesz a legjobb barátom. Ez volt a legfontosabb. Korábban sosem tapasztaltam még azt a fajta mély barátságot, ami vele kialakult. Egyformán tudtam kedvelni és szerelmesnek lenni belé. θ

A zátony 2016. augusztus 11-én kerül a mozikba.

2016 Blake Lively cápa celeb elle film híresség Zátony

Még több
Arcok