Michelle Obama elindította a saját Podcast műsorát

Az első adásokban azokkal beszélget majd, akik „a legkedvesebbek számomra”, a férje, családja, barátai, kollégák és újságírók

2020.07.30. 17:27

A világjárvány kellős közepén természetes, hogy azokat szeretnénk hallgatni, akik vigaszt nyújtanak és örömet hoznak számunkra.

A korábbi First Lady, Michelle Obama tudta, hogy mire van szükségünk. Obama a közösségi oldalon jelentette be, hogy ő lesz a háziasszonya a “The Michelle Obama Podcast” műsornak a Spotify-on, az ő és férje, Barack Obama gyártó cégével a Higher Ground-al együtt. Az Instagram oldalon, a műsorról megjelent posztban azt írta: „Ez egy nehéz év és remélem, hogy ez a Podcast segít felfedezni, hogy min megyünk keresztül és új beszélgetéseket indít majd el a szeretteink között.” Michelle Obama elmondta, hogy a műsor első évadában néhány olyan emberrel fog beszélgetni „akik a legkedvesebbek számomra”, többek között az édesanyja, bátyja, barátai és kollégái. A CNN szerint olyan vendégei is lesznek, mint Conan O’Brien vagy Barack Obama korábbi tanácsadója Valerie Jarrett és Michele Norris újságíró.

View this post on Instagram

I’m thrilled to announce a new project: The #MichelleObamaPodcast with @Spotify! It’s been a tough year, and I hope this podcast can help us explore what we’re going through and spark new conversations with our loved ones. I can't wait for you all to listen––the first episode drops July 29! For this first season, I'll be talking with some of the people most dear to me: my mom, my brother, my friends, colleagues, and many others. In each episode, we'll discuss the relationships that make us who we are. Sometimes that might be as personal as our relationship with our health and our bodies. Other times, we'll be talking about the challenges and the joys of being a parent or a spouse, the friendships that help us through hard times, or the growth we experience when we lean on colleagues and mentors. What I love about these conversations is that they're issues we’re all dealing with every day––and they can take on new meaning when we’re going through a global pandemic or seeking out long-overdue racial justice in our communities. Mostly, I hope this podcast will help you open up new conversations––and hard conversations––with the people who matter most to you. That’s how we can build more understanding and empathy for one another––especially during times like this.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

„Minden epizódban beszélünk azokról a kapcsolatokról, melyek azzá tettek, akik vagyunk. Ez néha olyan személyes is lehet, mint az egészségünkkel és a testünkkel fennálló kapcsolatunk.  Máskor a kihívásokról, a szülői örömökről, a párkapcsolatról beszélgetünk majd, vagy a barátságokról melyek segítenek nekünk a nehéz időkben, vagy a tapasztalatokról, amiket akkor szerzünk, amikor kollégákra és mentorokra támaszkodunk” mondta.

Azt írja, hogy reméli, az epizódok segítenek majd az embereknek, hogy belekezdjenek új és nehéz beszélgetésekbe azokkal, akik fontosak számukra, oly módon, hogy megértést és együttérzést teremtsünk egymás iránt. „Azt szeretem ezekben a beszélgetésekben, hogy ezek olyan témák, amelyekkel minden nap foglalkozunk – és új jelentést kaphatnak, amikor világjárvány van vagy a régóta esedékes faji igazságosságot várják a közösségeink” folytatta.

Az első epizód július 29-től már elérhető, ahol a vendég nem más, mint a férje, Barack Obama.

Az első adást itt meg is hallgathatod.

Barack Obama Michelle Obama podcast

Még több
Aktuális