Tippek egy sikeres modelltől, hogy hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben

Kayla Jane Jones elmondja, hogy mik azok a pillanatok, amiktől mindennap magabiztosnak érzi magát

2020.07.14. 20:12

A 24 éves, teltkarcsú modell Kayla Jane Jones sok divatház és szépségkampány arca volt, miközben pokolian magabiztos, amikor a karrierje és az élete más aspektusai között zsonglőrködik (mint a főiskolai órái).  A pozitív hozzáállása annak köszönhető, hogy a munkája hatalmas inspirációt nyújt számára. „Már sok plus-size és különböző bőrszínű modellel is lehet találkozni. Ez hatalmas erőt ad, hogy ennek a részese lehetek, és hogy tudom, hogy vannak olyan fiatal lányok, akik tudják, hogy vannak olyan nők, akik úgy néznek ki mint ők és felnézhetnek rájuk. Amikor én fiatal voltam, akkor nem feltétlen ez volt a helyzet” mondta Kayla.

A vakmerősége a napi rutinból és a mindennapos praktikákból ered, amiket arra használ, hogy a gondolatait pozitív irányba terelje. Tippel Kaylatól, hogy hogyan hozzuk ki magunkból a legjobbat.

Kezdjük a napot edzéssel

Kayla szeret reggel edzeni, így az endorfinok egész nap teljes bedobással segítik a napját. A kedvence a tenisz, amit még gyerekként kezdett játszani. „Nem vagyok a legjobb teniszező, de amikor csak játszom, boldog emlékek jutnak eszembe és emlékeztet arra, hogy legyek magabiztos a képességeimben” meséli.

Azt vedd fel, amiben a legjobban érzed magad

Ha olyan outfit van rajtad, amiről tudod, hogy kihangsúlyozza a legelőnyösebb formádat, akkor a hangulatod is sokkal jobb lesz. Kayla szeret olyan ruhákat viselni, melyek megmutatják az alakját. „Segít arra gondolnom, hogy én elég jó vagyok, és hogy gyönyörű vagyok” mondja.

Frissítsd fel magad 

Kayla szerint nincs annál jobb érzés, mint ellazulni a zuhany alatt. Az egészet személyes spa élménnyé teszi. „Felrakok egy jó R&B zenét, beállok a zuhany alá és hagyom, hogy a  feszültség eltűnjön.”

Emlékeztesd magad az érdemeidre

A fejünkben lévő negatív hangokat pozitív állításokkal is el lehet hallgattatni. Kayla minden nap pár pillanatig pontosan ezt teszi. „Azt mondom magamnak, hogy ’Te értékes vagy, szeretetre méltó vagy’ mert ezzel azt hiszem egész életemben küzdöttem – csak tudni, hogy elég jó vagy, pont ott ahol most vagy” mondja.

Fordulj azokhoz, akik támogatnak

Bármikor, akikor szüksége van egy kis buzdító beszédre Kayla az anyukájához fordul. „Az anyukám mindig azt mondta, ne a külsőségekkel foglalkozzak, hanem azzal, hogy mit tudok nyújtani és mi van belül. Ezzel a tanáccsal nőttem fel” meséli Kayla.

De Kayla a közeli barátai és a többi családtagjára is bármikor számíthatott, ami segített az önbizalmának és egyben annak, hogy ott tart ma, ahol. „Mindig arra ösztönöztek, hogy szeressem magam úgy, ahogy vagyok és legyek az, aki vagyok.”

Írd le a gondolataidat egy naplóba

Kayla úgy találta, hogy jót tesz neki, ha kiírja magából a visszafojtott érzéseit. „Megpróbálok hetente többször is írni a naplómba, főleg akkor, ha nem érzem magam boldognak. Az írás egy jó módja annak, hogy kiengedjem az érzéseimet.”

body positivity Kayla Jane Jones pozitív gondolatok test

Még több
Aktuális