Charlize Theron: „A házasság sosem volt fontos számomra”

A színésznő egy friss interjúban nyíltan beszél az életében meghozott számos döntésről

2020.06.24. 18:35

Annak ellenére, hogy a társadalom kezd eltávolodni – egyenletes ütemben – az ősrégi elvárásoktól és a szexista példáktól, amikor a nők életéről van szó, még mindig sok a társadalmi nyomás és feltételezés. Ezért mindig frissítő hallani, amikor egy jól ismert és elismert nő őszintén beszél arról, hogy miért nem döntött úgy, hogy követi a régi hagyományokat.

Howard Sternnel, a SirusXM műsorban beszélgetett a Botrány (Bombshell) című film sztárja – aki még sosem volt házas és két adoptált gyermek Jackson és August anyukája – és válaszolt Stern egyik kérdésére a magánéletével kapcsolatban: „Soha nem akartam férjhez menni. Ez nem olyan valami, ami számomra fontos.”

 

A halhatatlan gárda (The Old Guard) 2020. július 10-től a Netflix műsorán.

 

A színésznő szintén tisztázta azt a régi pletykát, hogy a korábbi barátja, Sean Penn eljegyezte volna őt, amikor 2014 és 2015 között egy pár voltak: „Nem igaz. Nem mentem majdnem férjhez Seanhoz, ez akkora baromság.”

„Együtt jártuk, majd nem jártunk együtt többet. Igen, ez egy párkapcsolat volt, és kizárólagosan együtt voltunk. Alig egy évig tartott, nem költöztünk össze, sosem akartam hozzá menni, nem erről szólt.”

Amikor Stern tovább faggatta és bosszantóan azt javasolta neki, hogy „kell szerelem az életedben” hiszen „magányos nő leszel” Theron azt válaszolta, hogy a gyerekei ott vannak neki.

„Két csodás kis szerelmem van most az életemben. Az életem tele van szeretettel… sosem voltam magányos, sosem éreztem magam egyedül.”

„Az életemben most nincs hely egy romantikus kapcsolatnak. Nem tudom, hogy valaha is képes leszek-e még együtt élni valakivel, őszintén szólva lehet, hogy meg kell vásárolniuk a szomszéd házat, mert rohadtul nem tudom, hogy képes leszek-e újra ezzel a helyzettel foglalkozni. Túl öreg vagyok ehhez a baromsághoz.”

Theron kétséget kizárólag elég világosan kifejtette az álláspontját, ha bárki (hmm… Howard Stern) kíváncsi lenne.

charlize theron házasság hollywood Howard Stern sean penn

Még több
Aktuális