Így lettem – Michelle Obama

Malia és Sasha Obama édesanyjuk, a volt First Lady életéről szóló dokumentumfilmben adtak először interjút

2020.06.23. 17:48

Az Így lettem dokumentumfilm a korábbi First Lady, Michelle Obama 34 várost átölelő könyvbemutatóját kíséri végig, miközben őszintén mesél a Fehér Ház előtti életéről. Példátlan módon először szerepelnek a lányai a 21 éves Malia és a 18 éves Sasha is a Netflix dokumentumfilmjében.

A film Michelle Obama chicagói gyerekkorától egészen a Fehér Házban eltöltött évekig mutatja be az életét. Amikor Barack Obamát először megválasztották 2008-ban az Egyesült Államok elnökének a lányok még csak 10 és 17 évesek voltak, de a magánéletük volt a legfontosabb. Malia és Sasha még soha sem adtak nyilvános interjút – egészen mostanáig.

A lányaik megjelenése a film vége felé látható azután, hogy Michelle Obama beszél a házaspár életében beköszöntő új fejezetről. „Barack és én egyedül maradtunk, kirepültek a lányok, de izgalmas volt nézni, ahogy ez a két kis lény, akiért felelős voltál felnőtt” mondta, mielőtt Malia és Sasha interjút ad.

„Izgatott vagyok, hogy büszke lehet, arra, amit elért.” mondja Sasha, aki a Michigan egyetemen másodéves és egy Aliyah pólót visel az interjú alatt. „Úgy gondolom ez a legfontosabb az emberek számára, hogy büszkék legyenek magukra”. Malia, aki a Harvardon tanul, hozzáteszi „Most, hogy már nem vagyunk kitéve a kritikus tekinteteknek és mindezt magunk mögött hagyhatjuk, rengeteg lehetőség adódik.”

Michelle megismételte a lányai pozitív hozzáállását a jövőhöz, ahogy mondta „Szeretnék magamra figyelni, újra felfedezni a férjemet. Az életem újra az enyém kezd lenni” majd hozzáteszi „Egy új fejezet vár rám”.

Az Így lettem dokumentumfilm már elérhető a Netflixen.

Barack Obama becoming Így lettem Michelle Obama usa

Még több
Aktuális