7 álompár, akik már (nem egyszer) szakítottak

Egy párkapcsolat tud viharos lenni, egyes pároknál pedig már-már azt is lehetetlen követni, együtt vannak-e éppen. Nincs ez másként a hírességeknél sem, sőt – most rögtön hét példával szolgálunk erre.

2020.05.22. 10:21

1.Katy Perry és Orlando Bloom

Az énekesnő és a színész 2016 májusában jöttek össze, majd 2017 márciusában szakítottak, hogy aztán decemberben együtt utazzanak el Japánba szilveszterezni. Ez elég jól sikerülhetett, mert áprilisban bejelentették, hogy újra együtt vannak, tavaly februárban pedig az eljegyzésre is sor került. A cseresznye a tejszínhab tetején, hogy Katy Perry jelenleg első közös gyermeküket várja.

2. Selena Gomez és Justin Bieber

Övék a se veled – se nélküled kapcsolatok tankönyvi példája. Párként 2011-ben, a Vanity Fair Oscar Partyján debütáltak, Bieber pedig annyira meg akarta hódítani Selenát, hogy még a Straples Centert is kibérelte egy estére a zavartalan randi kedvéért. Először 2012-ben szakítottak, majd ’14 szeptemberében újra összejöttek, hogy aztán novemberben ismét szakítsanak. Miután Selega Gomez szakított The Weeknddel, ismét együtt látták őket, majd ezután is szétmentek. Bieber ezt követően inkább feleségül vette Heiley Baldwint tavaly szeptemberben.

3. The Weeknd és Bella Hadid

A sztárpáros kapcsolata az első pillanattól kezdve a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Először a 2015-ös Coachellán mutatkoztak együtt, decemberben pedig már Hadid szerepelt The Weeknd videóklipjében. A pár szorosan együtt volt egészen 2016 novemberéig, amikor is szétmentek, hogy egy évvel később újra összejöjjenek a Coachellán. Azóta már kétszer szakítottak.

4. Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Az övék egy igazi hullámvasút-párkapcsolat. Cyrus és Hemsworth közös filmjük forgatásán találkoztak először 2009-ben, majd 2010-től hivatalosan is egy pár voltak, 2012 júniusában pedig eljegyezték egymást, hogy aztán bő egy évvel később felbontsák azt. 2018 decemberében aztán mindenkit meglepve összeházasodtak, idén januárban viszont el is váltak. A pletykák szerint azóta Cyrus Cody Simpson ausztrál énekessel, Hemsworth pedig Gabriella Brooks modellel osztja meg ágyát.

5. Chrissy Teigen és John Legend

Mostanság igazi álompárként szoktak rájuk tekinteni, holott a Teigen-Legend páros útja nem mindig volt zökkenőktől mentes. Ők ketten az énekes Stereo című klipjének forgatásán találkoztak és bár az érzelmek mindkét oldalon hasonlóak voltak, komoly problémát okozott, hogy Legend korábban még sosem élt párkapcsolatban. Az emiatt felmerülő problémákat szerencsére sikerült elsimítani, 2013 szeptemberében összeházasodtak, azóta pedig két közös gyermekük is született.

6. Rihanna és Drake

A két énekes párkapcsolata sem volt egyszerű ügy. Rihanna, miután 2009-ben szakítottak Chris Brownnal, levadászta magának Drake-et – maga az énekes fogalmazott így –, aminek a vége szakítás lett, 2014-ben viszont ismét kézen fogva mászkáltak Londonban. 2016 októberében aztán ismét szakítottak, de barátok maradtak, amit megerősít, hogy az énekesnő Drake legutóbbi születésnapi partijára is hivatalos volt.

7. Jessica Biel és Justin Timberlake

A páros 2007-ben kezdett randizgatni, majd 2011-ben tartottak egy kis szünetet. Ebben az időszakban adott Timberlake egy interjút a Vanity Fair-nek, amiben röviden, de hatásosan elmondta, mennyire rosszul érzi magát emiatt. Még abban a hónapban újra összejöttek, 2012-ben összeházasodtak, ’15-ben pedig megszületett fiuk, Silas.

párkapcsolat szakítás sztárok

Még több
Aktuális