Doktor Szöszi 3: minden, amit eddig tudunk róla

Elle Woods visszatér! Hogy pontosan mikor, azt még alighanem ő maga sem tudja.

2020.05.20. 15:53

Kár is lenne tagadni: a Doktor Szöszi első, majd második része a kétezres évek elejének meghatározó filmjei voltak. Amikor 2001-ben bemutatták az első részt, a fél világ beleszeretett Elle Woods-ba, a mozi ráadásul több mint 141 millió dollárt hozott a forgalmazónak is, szóval borítékolható volt a folytatás. Most, 17 évvel a második rész bemutatója után összeszedtük, mi várható a Doktor Szöszi harmadik felvonásában.

Reese Witherspoon már 2018 júniusában elárulta, hogy érkezik a harmadik rész

Lassan két éve lesz annak, hogy a főszereplő az Instagramon bejelentette, érkezik a harmadik rész. Reese Witherspoon ennek tiszteletére Elle-nek öltözött és egy gumimatracon lebegett a medence vízének tetején.

View this post on Instagram

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Mindy Kaling írja a forgatókönyvet

A színész-forgatókönyvíró neve az Office-ból, vagy az Ocean’s 8-ből is ismerős lehet, a Doktor Szöszi harmadik részében pedig a Brooklyn 99 alkotójával, Dan Goorral működik együtt a minél kiválóbb végeredmény érdekében. Kaling és Goor egyaránt úgy nyilatkozott, hogy egy teljesen új, friss megközelítéssel állnak neki a feladatnak, amire szükség is lesz, hiszen az elmúlt közel húsz évben eléggé megváltozott a világ, az eredeti mondanivaló pedig ma már kevés lenne a közönségsikerhez.

Visszatérnek az eredeti producerek

Ismét Marc Platt és Adam Siegel lesznek a harmadik rész producerei, arról azonban egyelőre nem tudni, ki lesz a rendező. Witherspoon tavaly azt nyilatkozta, hogy a forgatókönyv készen van, de még egy percet sem forgattak le belőle.

Nincs még meg a premier időpontja

A fentiek alapján nem annyira meglepő, hogy még tervezett bemutatási dátum sincs kitűzve. Korábban azt beszélték, hogy idén májusban kezdődik el a forgatás, ám a koronavírus-válság miatt alighanem tolódik majd ez az időpont.

Jennifer Coolidge boldog lenne, ha visszatérhetne Paulette

Az Amerikai Pite Stifler mamájaként elhíresült színésznő nagyon lelkesen nyilatkozott arról, hogy örömmel visszatérne Elle legjobb barátnőjeként, bár azt is elárulta, hogy eddig nem keresték meg őt.

Luke Wilson szintén beszállna

“Nem beszéltem még erről Reese-zel, de szívesen csinálnék még egy Doktor Szöszit” – nyilatkozta az Elle ügyvéd férjét játszó színész.

Több régi karakter is visszatér

Amikor tavaly októberben megkérdezték Witherspoont arról, hogy áll a film, ő azt nyilatkozta, hogy nagyjából sehogy, azt viszont hozzátette, hogy ha minden jól megy, akkor Jennifer Coolidge, Luke Wilson és Selma Blair is felbukkannak majd a harmadik részben.

A harmadik rész tele lesz kiváló feminista gondolatokkal

Amikor egy interjúban megkérdezték Witherspoontól, milyen lesz a Doktor Szöszi harmadik része, ő a következőt válaszolta: “Nagyon vicces. Nagyon divatos. És tele lesz kiváló feminista gondolatokkal. Globális lesz. Lesznek benne állatok. Lesznek benne visszatérő szereplők. Már csak le kell forgatnunk.” Hát, Reese és a stáb, sok sikert hozzá!

doktor szöszö film mozi reese witherspoon

Még több
Aktuális