Robert Pattinson elmagyarázza, miért nem gyúrja ki magát a Batmanre

Egyszer kérték meg, hogy vegye le a pólóját, aztán mondták is neki, hogy visszaveheti.

Robert Pattinson elmagyarázza, miért nem gyúrja ki magát a Batmanre
2020.05.15. 12:13

Robert Pattinsonnak nem tetszik az ötlet, hogy kigyúrja magát Batman szerepe kedvéért. A jövőre debütáló filmben az egykori vámpír játssza Bruce Wayne/Batman szerepét, de ebben a tekintetben nem hajlandó elődje, Christian Bale cipőjében járni. Igaz, Bale súlyvesztései és -felszedései legendás mértékűek, akárcsak önsanyargatási hajlandósága egy-egy filmszerep kedvéért.

Úgy gondolom, hogy ha folyamatosan edzzel, azzal te magad is a probléma része vagy. Precedenst állítasz. Senki nem csinálta ezt a hetvenes években. Még James Dean sem – nem is volt igazán kigyúrva

– nyilatkozta a GQ magazinnak.

Ezek után nem annyira meglepő, hogy eddig egyszer kérték meg Pattinsont arra egy forgatáson, hogy vegye le a pólóját, majd nem sokkal később mondták is neki, hogy inkább vegye vissza. Pattinson személyi edzője – mert mindettől függetlenül van neki ilyenje – elmondta neki, milyen eszközt használjon annak érdekében, hogy a karantén alatt is valamennyire formában maradjon, de szerinte a színész “alig csinál valamit”.

Ha nem is eddz sokat, legalább az étkezésekre odafigyel, bár a proteines müzli kicsit kevésnek tűnik egy Batmannek. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a filmet jövő ősszel mutatják be a hazai mozikban.

edzés robert pattinson színész

Még több
Aktuális