Így lazul együtt Audra McDonald, Meryl Streep és Christine Baranski

Létezhet annál nagyobb karanténparti, mint amikor Audra McDonald, Meryl Streep és Christine Baranski fehér fürdőköpenyben egy közös Zoom Happy Hour-t tartanak?

Így lazul együtt Audra McDonald, Meryl Streep és Christine Baranski
2020.04.28. 10:59

A jövő történészei bizonyára hosszan elemzik majd a felvételt. Vajon melyik volt a legfontosabb pillanat? Amikor Meryl Streep a shakerét használta metronómnak? Vagy az, amikor Audra McDonald elképesztő lendülettel becsatlakozott a hívásba? Vagy éppen az, amikor Christine Baranski hihetetlen mennyiségű vörösbort öntött botrányosan nagy poharába? Vagy mindezek együtt?

Az egész Stephen Sondheimmel kezdődött. Az 20. századi musical egyik legmeghatározóbb alakja – az ő nevéhez fűződik többek között a West Side Story dalszövege is – márciusban ünnepelte 90. születésnapját, amire nagyszabású partit terveztek volna a Broadway-n. Az ezt megelőző hetekben aztán egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a buli az eredetileg tervezett formában nem valósulhat meg, így a helyszín a Broadway-ről az online térbe került át. Az esemény célja a rendezők részéről – a zeneszerző ünneplésén felül – a nehéz helyzetbe került művészeknek való adománygyűjtés, a nézők részéről pedig a sztárok otthonaiba való bepillantás volt. Ez utóbbit maradéktalanul kielégítette Bernadette Peters és Neil Patrick Harris, vélhetően pedig Laura Benanti fürdőszobáját sem látták ennyien korábban. A videóban feltűnik még mások mellett Steven Spielberg és Jake Gyllenhaal is.

A Streep-McDonald-Baranski trió stílszerűen a The Ladies Who Lunch című számot adták elő a 90. születésnapját ünneplő művésznek. (A dal a felsőosztálybeli amerikai nők hedonista életéről szól.) Szerencsére az egész videó fent van YouTube-on és bár elsőre a közel két és fél órás hossz elrettenthet minket megnézésétől, de mégis mikor máskor lenne erre időnk, mint ezekben az időkben?!

kultúra Meryl Streep musical

Még több
Aktuális