Gisele Bündchen írt egy levelet férjének, mert aggódott a házasságukért

A Tom Brady-nek írt levelében Gisele őszintén írt az érzéseiről.

2020.04.15. 14:20

Tom Brady és a szupermodell Gisele Bündchen házassága eddig sem volt zökkenőmentes, de a korábbi New England Patriots irányító – aki most már a Tampa Bay Buccaneers csapatát erősíti – pár nappal ezelőtt a Howard Sternnek adott rádióinterjúban elismerte, hogy két éve volt egy időszak, amikor Gisele nem volt elégedett a házasságukkal.

„Úgy érezte, hogy én egész szezonban csak focizom, ő meg foglalkozik a háztartással, majd a szezon után a többi üzleti vállalkozásommal, meg a felkészítő edzésekkel töltöm el az időt” – mondta Brady. Ő meg azt kérdezte tőlem: „mikor fogsz a házzal törődni, a gyerekekkel foglalkozni, iskolában vinni őket?” Ez nagyon fontos pontja volt a házasságunknak. Rá kellett ébrednem, hogy ez így nem működik. Gisele mondta is: „Nekem is vannak céljaim és álmaim”.

Brady elmondta Sternnek, hogy azon a nyáron kihagyta a szezon előtti közös felkészítő edzést, hogy több időt tudjon tölteni a családjával. Gisele végül írt neki egy levelet, melyben kifejtette érzéseit a kapcsolatukról, amit Brady a mai napig a fiókjában tart. „A levél nagyon őszinte, az van benne, hogy hol tart éppen a házasságunk.”

A pár 2009-ben házasodott össze és a Daily Mail szerint Brady és Gisele párterápiára is jártak, hogy megmentsék a házasságukat. Februárban ünnepelték a 11. házassági évfordulójukat.

gisele bündchen házasság NFL Tom Brady

Még több
Aktuális