A legjobb 15 csajos film a Netflixen – de nem csak csajoknak

A Netflix a televíziós és mozis filmek végtelen tárháza és gazdag választékkal rendelkezik a jó értelemben vett csajos filmekből is egészen a 90-es évek klasszikusaitól a legfrissebb újdonságokig.

2020.03.25. 17:18

Úgy tűnik, hogy a „csajos film” kifejezésnek mostanában negatív jelentése van. Korábban a vicces, frivol, nőknek szóló jelzőkkel illették, amiket a férfiak minden áron elkerültek. A modern csajos filmekben ünnepeljük a női erőt, a közös élményeket, ami összeköt minket.

Szerencsére a Netflix a televíziós és mozis filmek végtelen tárháza és gazdag választékkal rendelkezik a jó értelemben vett csajos filmekből is egészen a 90-es évek klasszikusaitól a legfrissebb újdonságokig.

Az ELLE összeválogatott 15 filmet a legjobbak közül.

 

1 / 15

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

1979-ben a fiatal Donna, Tanya és Rosie lediplomáznak az oxfordi egyetemen, így Donna most már szabadon kalandozhatott Európában. Az utazásai során megismerkedik három fiúval: Harryvel, Billel és Sammel. Az utóbbiba szerelmes lesz, de ő lesz az, aki összetöri a szívét. Napjainkban Donna terhes lánya, Sophie azon álmodozik, hogy felújítja a tavernát, miközben újratalálkozik édesanyja barátnőivel és barátaival Kalokairi görög szigetén.

 

2 / 15

Sztárom a párom

Egy igazi kedvenc, a főszerepben Julia Roberts és Hugh Grant, a Sztárom a párom (Notting Hill) egy egyszerű könyvesbolt tulajdonosról szól, akinek megváltozik az élete, amikor találkozik a leghíresebb filmsztárral a világon.

 

 

3 / 15

Dirty Dancing

Francis „Baby” Housman a nyarat a Catskills egyik szállodájában tölti családjával, ahol beleszeret Johnny Castle táncoktatóba.

 

4 / 15

Szerelem kölcsönbe

A két lány barátsága hatalmas kihívás elé néz, amikor az egyedülálló Rachel szerelmes lesz Dexbe, legjobb barátnője Darcy vőlegényébe.

 

5 / 15

A szerelem hálójában

Két üzleti rivális Kathleen és Joe, akik utálják egymást a való életben, egymásba szeretnek az Interneten

 

 

6 / 15

Elizabethtown

Drew hazalátogat Kentucky-ba édesapja megemlékezésére, a repülőn találkozik Claire-rel a stewardessel, ami megváltoztatja az életét.

 

7/15

Magic Mike 

Egy férfi sztriptíz táncos megtanítja az új csapattagnak, hogyan kell szórakozni, csajokat felszedni és könnyű pénzt keresni.

 

 

8/15

Szerencsecsillag

Logan (Zac Efron) leszerel a tengerészgyalogságtól és elindul Louisianába megkeresni azt az ismeretlen lányt, akinek fényképét a háború során találta.

 

 

9/15

Négyen egy gatyában 2.

A négy barátnő Lena, Carmen, Bridget és Tibby más-más egyetemen kezdik meg tanulmányaikat. Természetesen ezúttal is fontos szerep jut a varázslatos, a viselőjének szerencsét hozó farmernadrágnak, amely körbejár közöttük.

 

 

10/15

Rossz anyák karácsonya

Az év legvarázslatosabb ünnepén, Amy, Kiki és Carla nem számolnak a váratlan vendégekkel, az édesanyjukkal, akik ragaszkodnak a tradicionális és tökéletes karácsonyi ünnepi hangulathoz.

 

 

11/15

Borvidék

Amikor a régi barátnők a Napa-völgyben találkoznak egy szülinapi bulira, a tökéletesen megtervezett hétvége percről percre kaotikusabb lesz, megkérdőjelezve barátságot és jövőt.

 

 

12/15

Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap

A várandósság nem könnyű, de valakinek könnyebb, mint másoknak. A vígjáték öt párról szól, akiknek a sorsa egybefonódik, amikor kénytelenek szembenézni a terhesség kihívásaival és küzdelmeivel.

 

 

13/15

Az időutazó felesége

Henry ritka genetikai rendellenességben szenved, időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Minden nehezebb lesz, amikor találkozik álmai asszonyával.

 

 

14/15

Édes kis semmiség

Christina megismerkedik Peterrel, Mr. Tökéletessel. Miután Christina megtudja, hogy a férfi elhagyta a várost, barátnőjével autóval a nyomába erednek.

 

 

15/15

Step Up

A film mely összehozta Channing Tatumot és a most már ex-feleségét Jenna Dewant. Tyler tehetséges táncos, aki egy művészeti középiskolában találkozik Norával, aki felfigyel rá és közösen kezdenek el táncolni.

 

 

Folytatjuk…

csajok filmek netflix otthon

Még több
Aktuális