Tényleg igénytelen lett a Gucci legújabb reklámja?

Kiakadtak a modell fogsorán a vásárlók.

2020.03.24. 12:40

A Gucci nemrégen kezdte el árusítani legújabb fekete szempillaspirálját, a Mascara L`Obscur-t. A márka ezúttal is szeretett volna különleges és figyelemfelhívó reklámot készíteni, de ez most elég rosszul sült el.

Már az is megbotránkoztatta az internetezőket, hogy Martin Parr fotós által készített kampányfotókon, az egyik reklámarc szempillaspirálja nem tökéletes, de az, hogy a szempillaspirál másik modelljének a fogsora nem tökéletes, teljesen felborzolta a kedélyeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gucci Beauty (@guccibeauty) által megosztott bejegyzés, Febr 29., 2020, időpont: 9:02 (PST időzóna szerint)

A márka egyébként is arra törekedett, hogy a Mascara L’Obscur ne luxustermékként gondoljanak ré, hanem egy punk kiegészítőre. Ezért sem volt kérdés számukra, hogy nem lesz minden tökéletes a reklámjaikban. Ezért választották a Surfbort nevű New York-i punkzenekar énekesnőjét, Dani Millert a termék egyik arcának.

A lány a Gucci valóságos múzsájának számít, korábbi reklámokban is fel-felbukkant már. Most picit Courtney Love zenekarának, a Hole-nak a legendás albumborítóját, a Live Through This-t idéző képen pózolt, ahol teli szájjal mosolyog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gucci Beauty (@guccibeauty) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2020, időpont: 9:46 (PST időzóna szerint)

Dani Millerről tudni kell, hogy nem éppen a tipikus hollywoodi mosollyal rendelkezik, de pont ettől egy közölünk. Sokan azonban felháborodtak azon, miért kell elhanyagolt embereket mutogatni, mások szerint pedig az énekesnő nem vagány, hanem igénytelen.

Mások azonban felvetették, hogy eddig mindenkinek az volt a problémája, hogy tökéletes modellek szerepelnek ezekben a reklámokban, akiknek tökéletes a mosolyuk és egy darab ránc sincsen rajtok, de most mikor végre valódi embereket szerepeltetnek, senkinek sem tetszenek.

gucci szempillaspirál

Még több
Aktuális