Akkor most Brad Pitt szingli vagy nem szingli?

Alia Shawkattal hozták hírbe

Akkor most Brad Pitt szingli vagy nem szingli?
2020.03.19. 16:58

Szeptemberben lesz négy éve, hogy az álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt szakítottak. Brad Pitt 56 évesen is szexszimbólum, még sármosabb, mint amikor huszonévesként a Thelma és Louise-ban beugrott a kocsiba a főszereplők mellé. 2016 szeptembere óta azonban semmit sem tudunk biztosan a magánéletéről. Mindenesetre most úgy tűnik, vége a legényéletnek: az amerikai pletykalapok szerint új barátnője Alia Shawkat. A párt egy Los Angeles-i gyorsétteremben kapták lencsevégre.

Akkor most Brad Pitt szingli, vagy nem? A legutóbbi nyilatkozatai inkább férfi kollégái iránti megbecsüléséről szólnak, mint Leonardo DiCaprio és Bradley Cooper, valamint arról, hogy a gyerekei a legfontosabbak (főleg a két lánya, akik mindketten műtéteken estek át nemrég), de lehet, hogy van ott még valaki, aki számít. Hollywoodban többször is látták őket együtt Alia Shawkattal, aki 1989-ben született és Az ítélet: Család című sorozatból lehet ismerni. Egyszer egy Thundercat koncerten, egyszer egy galériában, Kanye West első operája a Nebuchadnezzar bemutatóján és az említett gyorsétteremben.

Jó, de mondjátok már, szingli? „Nem szerelmesek, ez egy plátói kapcsolat” – mondta egy forrás a TMZ-nek, aki hozzátette, Bradék egyszerűen csak élvezik egymás társaságát, semmi több (ez akkor járás, vagy nem? Mi sem értjük). „Brad nem érzi úgy, hogy vissza szeretne térni a randipiacra, máshová koncentrál”.

Értelmezd, ahogy kedved tartja!

brad pitt pletyka sztárpár

Még több
Aktuális