A Trónok harca sztárja csatlakozik a Stranger Things 4. évadához

"Oroszországból szeretettel"

A Trónok harca sztárja csatlakozik a Stranger Things 4. évadához
2020.02.18. 14:51

Jó hír a Stranger Things rajongóinak: már kezdődhet a visszaszámlálás, hiszen a Netflix nemrég egy videóval bejelentette, hogy visszatér a sorozat egy következő, negyedik évadra. “Oroszországból szeretettel” – írja a Stranger Things Twitter fiókja a videóhoz, amiben látjuk Hopper seriffet alakító David Harbourt, ahogyan a hatalmas hóban a sínek mellett dolgozik. Igen, ez azt jelenti, hogy Hopper karaktere mégsem halt meg az előző évad végén, ahogy azt mindenki sejtette.

A megjelenés pontos dátumát még nem lehet tudni, az viszont már nem titok, hogy a Trónok harca egyik szereplője is helyet kapott a sorozatban. Tom Wlaschiha, aki az arc nélküli Jaqen H’ghart játszotta, most egy orosz katona bőrébe bújik. Vajon segíteni fog Hoppernek kiszabadulni, hogy eljuthasson Elevenhez?

A harmadik évad utolsó része úgy ért véget, hogy a főszereplők azt hitték, Hopper meghalt. Joyce (Wynona Ryder), eldöntötte, hogy ott hagyja Hawkins városát két gyerekével, és magával vitték Elevent is. Az évad végére minden karakter – és néző – szeme könnybe lábadt, ahogy hallhattuk Hopper levelét, amit Elevennek írt.

Vajon milyen esemény szükséges ahhoz, hogy az összes karakter visszatérjen Hawkins-ba? Vajon a seriff keresésére indulnak? Eleven és Mike túléli a távolságot? Sajnos, csak jó néhány hónap múlva fogunk választ kapni ezekre az égető kérdésekre.

netflix sorozat stranger things trónok harca

Még több
Aktuális