Jennifer Aniston megtörte a csendet Brad Pittel kapcsolatban

Elárulta, mit gondol arról, hogy az egész világot ő és az exférje kapcsolata tartja lázban.

Jennifer Aniston megtörte a csendet Brad Pittel kapcsolatban
2020.01.20. 13:07

Jennifer Aniston és Brad Pitt azt adták az embereknek a tegnapi SAG-gálán, amire vártak: egy találkozás és szoros kézfogás, amit a kamerák szinte minden oldalról rögzítettek. Ám mielőtt ez megtörtént, Aniston elárulta, mit gondol arról, hogy az egész világ megszállottan kíváncsi a Brad Pitt-tel való kapcsolatára.

“Iszonyatosan vicces” – mondta Aniston az Entertainment Tonight magazinnak a SAG-gála vörös szőnyegén. “De mi az, amiről még beszélni fognak?”

Pitt szintén nyilatkozott a bulvárlapnak exfeleségéről és a Golden Globe-díjátadóról, amin szintén találkoztak. “Jen egy jóbarát, biztosan összefutunk. Számára ez a második legfontosabb egyesülés az évben.” – mondta viccelődve, majd tisztázta, hogy a Jóbarátok lehetséges folytatására gondol.

De Pitt és Aniston interakciói a díjátadó szezon során hatalmas figyelmet kaptak. A tegnap esti Sag-gálán mindketten elnyerték a saját kategóriájukban a szobrocskát, a reakciójuk, amit a másik köszönőbeszéde váltott ki, azonnal a címlapok élére került. Jennifer Aniston arca exférje köszönőbeszéde közben az egész világot bejárta.

Aniston és Pitt szigorúan csak barátok. Egy forrás beszámolt kettejük kapcsolatáról a US Weekly magazinnak. “Imádják egymás humorát és vibrál köztük a levegő, ha együtt vannak. Mégsincs szó arról, hogy a kapcsolatuk tovább lépne a barátságnál.”

brad pitt díjátadó jennifer aniston sag-awards

Még több
Aktuális