Az ELLE napi horoszkópja: december 5.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 5.
2019.12.05. 11:10

Kos (03.20 – 04.19)

Ma önbizalommal tele hajszold az álmaidat. Váltsd valóra az álmod, akár új sportot próbálsz ki, akár elindítod azt a projektet, amire már régóta próbálod rászánni magad. Sőt, végre rákérdezhetsz a főnöködnél arra az előléptetésre, amit annyira megérdemelsz. A mai nap remek időszak lesz arra, hogy a terveidet átültesd a valóságba. Ha a teljes képet nézve elfáradsz, válaszd szét kisebb feladatokra, így könnyebb lesz kézben tartani a célodat. Ne feledd, az nyeri a versenyt, aki lassan, de céltudatosan halad a célegyenesbe.

Bika (04.20 – 05.20)

Árad belőled a nagylelkűség? Sokszor kijárt neked a szerencséből, most itt az ideje törlesztened. Hogyan szeretnéd megváltoztatni a világot? Még a kisebb tettek is jelentős változást hozhatnak egy másik ember életében. Önkénteskedj a környékeden vagy hozz létre egy jótékonysági eseményt. Próbáld meg bevonni a környezeted is!

Ikrek (05.21 – 06.20)

Ma könnyen belemerülsz a munkába, annyira, hogy megfeledkezel a kedvesedről. Próbálj tudatosan figyelni rá, hogy mindig legyen időd a szeretteidre. FaceTime telefonálj a kedvenc rokonoddal, vacsorázz azokkal a barátaiddal, akiket már ezer éve nem láttál vagy szervezzetek egy spontán randit a szerelmeddel. Fejezd ki a háládat, hogy ebben a hektikus időben is támogat a környezeted.

Rák (07.21 – 08.22)

Mostanában mindenkiről te gondoskodsz? Eljött az ideje, hogy saját magadat helyezd előtérbe. Nagyszerű, hogy ennyire támogató és megbízható barát vagy, de mindez semmit sem ér, ha közben a saját életedet szorítod háttérbe. Szakíts a mártírszereppel és szoríts időt az olyan tevékenységre, melyek feltöltenek energiával. Ha kiegyensúlyozott maradsz, könnyebben eléred a céljaid.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Ma érdemes lesz kilépned a komfortzónádból. Hagyj fel a biztonságos játékkal és hívd elő magadban a híres oroszlánra jellemző bátorságot. Kérj segítséget a munkában, árud el a kiszemeltednek, hogy többet érzel iránta, mint szimpla barátság vagy oszd meg a világgal a szenvedélyes projektedet, amin már régóta dolgozol! Elsőre ijesztő lehet egy idegen territóriumba lépni, de sosem fogsz előre jutni az életben akkor, ha egyhelyben toporogsz és a régi lemezt játszod nap, mint nap.

Szűz (08.23- 09.22)

Kimerültnek érzed magad? Ha a kaotikus időbeosztásodtól lassan megőrülsz, fordíts egy kis időt saját magadra is. Töltsd fel az elemeidet, menj el orvoshoz, vezess naplót vagy merülj el egy mély beszélgetésben a barátoddal. Az intuíciód most sokkal erőteljesebb lesz, mint eddig, figyelj arra, hogy mit súg a megérzésed.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Pezsdítsd fel a szoros kapcsolataidat ma, mutasd meg a háládat a közeli barátaidnak vagy szerelmednek, azzal, hogy készülsz nekik egy különleges meglepetéssel. Egy kellemes vacsora a kedvenc éttermetekben vagy egy spontán koncertjegy is tökéletes ajándék. Bármit is eszelsz ki, a lényeg, hogy megünnepeljétek a köztetek lévő nagyszerű köteléket. Ha most tárgyalsz egy üzlet miatt, ez a baráti este feltölt majd energiával.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Ma hatalmas lépést tehetsz előre, Skorpió! Néha rémisztő belegondolnod abba, hogy mennyire nagyszabású célt próbálsz elérni? Vegyél mély levegőket! Ahelyett, hogy a nagy dolgokra koncentrálnál, fókuszálj arra, amit a mai nap kell elintézned. Végül is, mi értelme van stresszelni a dolgok különböző végkimenetelén, amikor még mindig távol jársz a céltól. Ha már azt érzed, nem bírod tovább, iktass be egy délutánt, amit relaxálással és pihenéssel töltesz.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Ma csak a tied a reflektorfény, hiszen amint belépsz egy szobába, azt betölti a szuper kisugárzásod. Az emberek kíváncsian várják, hogy mit fogsz mondani, akár egy kreatív ötletet adsz elő akár egy jótékonysági ügyről számolsz be. Egyedülálló vagy? Használd ki ezt a napot, hogy felhívd magadra a férfiak figyelmét. Ha már van szerelmed, szervezz egy romantikus randit, hogy lángra lobbanjon a szenvedély!

Bak (12.22 – 01.19)

Mutasd meg, hogy mennyire hálás vagy a szeretteidnek, Bak! A mai nap számodra igencsak szentimentális lesz. Hívd fel az egyik rokonod és elevenítsétek fel a régi emlékeket, hívd meg ebédelni a kedvenc kollegád. Nosztalgikus hangulatban vagy? Kezdeményezz egy szívből jövő beszélgetést a barátaiddal és ne félj kimutatni a hűségük iránt érzett háládat. Csinálj a mai napból egy szeretet fesztivált!

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Ne vidd túlzásba, Vízöntő! A nevetés a legjobb gyógyszer. Egy bizonyos projekten dolgozol mostanában? Hívd fel a legviccesebb barátod – aki bármikor meg tud nevettetni – és a segítségével zárd ki a problémáidat egy kis időre. Tereld el a figyelmedet a gondjaidtól egy vicces sorozattal, filmmel vagy vegyél részt egy jótékonysági eseményen. Még mindig feszült vagy? Engedd ki magadból az érzéseidet az egyik bizalmasodnak. Segíteni fog, ha kibeszéled magadból a felgyülemlett terheket.

Halak (02.19 – 03.20)

Mondj nemet a multitaskingra! Ha túl sok teendővel próbálsz egyszerre zsonglőrködni, valamelyik labda úgyis leesik majd. A munkaterhelésed fantasztikus, csak egy jó stratégiára van szükséged. Amit ma mindenképp el kell végezned, élvezzen prioritást, de mindent, ami ráér holnapig, hagyd későbbre. Minimális szervezéssel egy sikeres munkanapot tudhatsz magad mögött. Ha bárki szívességet kér tőled a mai nap, udvariasan utasítsd el. Saját magadra is alig van időd ma, nem fér bele, hogy más gondját is megold.

elle horoszkóp jupiter napi horoszkóp nyilas

Még több
Aktuális