Az ELLE napi horoszkópja: december 3.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 3.
2019.12.03. 12:36

Kos (03.20 – 04.19)

Őrizd meg a titokzatosságodat, Bak! Ma különösen erős vonzerővel bírsz, hiszen a Vénusz és a holdja a Jupiterrel most háromszöget alkotnak. Ha szikrázik a levegő egy különleges személlyel, egyértelműen add a tudtára, hogy nem közömbös számodra, de ne erőltesd túlságosan az akaratod. A legjobb, ha hagyod az embereket, hogy vágyakozzanak utánad, ne érd el ennek az ellenkezőjét, hogy elegük legyen belőled. A karrieredben is ezt a tanácsot kellene megfogadnod, állj ellen a késztetésnek, hogy minden kártyádat egyszerre terítsd ki. Ha van egy fantasztikus ötleted, csak azokat a részleteket oszd meg az emberekkel, amely beindítja a fantáziájukat. Nyűgözd le őket egy nagyszabású tervvel!

Bika (04.20 – 05.20)

Eljött a te időd, kedves Bika! Változtasd meg a világot, ma lehetőséged van rá hála a Vénusz, a holdja és a Jupiter által bezárt asztrológiai háromszögnek köszönhetően. Vedd elő a nagylelkű énedet. Van olyan jótékonysági szervezet, mely közel áll a szívedhez? Adakozz, önkénteskedj és ha van rá kapacitásod, szervezz adomány gyűjtő eseményt. Rengeteg nonprofit szervezet van, aminek szüksége van minden segítségre az ünnepek alatt. Az is lehet, hogy egy szerettedre fontos műtét vár, de nincs rá pénze. Dobjátok össze a pénzt, tegyél meg mindent, amit csak tehetsz érte! Bármi is legyen az ügy, találd meg a módját, hogy segíthess.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Ma bárhova mész, minden helyiséget megtöltesz a ragyogó személyiségeddel. A Vénusz és a holdja, valamint a Jupiter által bezárt háromszögnek köszönhetően felerősödik a kommunikációs képességed, amivel mindenkit leveszel a lábáról. Próbálj meg ma minél több emberrel találkozni, hiszen mindenkit lenyűgöz a gyors észjárásod és az elbűvölő kisugárzásod. A pár mondatig tartó, udvarias beszélgetések is váratlan fordulatot vehetnek, új lehetőséget hordozhatnak magukban, akár munkában akár szerelemben. Ha érzed a szikrát, ne engedd veszni hagyni! Ez akár még valami izgalmasnak a kezdete is lehet!

Rák (07.21 – 08.22)

Rázd fel a romantikát! A Vénusz, a holdja és a Jupiter által bezárt háromszög érzéki hangulatba repít. Szingli vagy? Ne keresd folyton a szerelmet mindig ugyanazon a helyen. Ha sok időt töltöttél Tinderen, tedd le a telefonod és találkozz hús-vér emberekkel! Ne keseredj el, ha lesz olyan, aki nem a te eseted, az ellentétek ugyanis vonzzák egymást. Már foglalt vagy? A tipikus, péntek esti Netflix-et böngésző program helyett szervezz egy romantikus, spontán randit. Ettől olyan lesz a kapcsolatotok, mint a kezdeti időszakban!

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Cserkészd be a hozzád legközelebbi és legkedvesebb személyt, Oroszlán! Bárkihez is kötődsz, ez az érzés ma felerősödik, hála a Vénusz, a holdja és a Jupiter bolygók által bezárt háromszögnek. Hívd meg a legjobb barátaidat vagy családodat egy spontán programra, a lényeg, hogy együtt legyetek. Merülj el a mély beszélgetésekben. A szerelmeddel nem tudjátok kihasználni a nagy összejöveteleken, hogy kettesben legyetek? Ne csüggedj, hiszen a bolygóállások most a szerelemre vannak hatással, szervezzetek mondjuk egy közös karácsonyi bulit! Ha haragban vagy valakivel, ma érdemes elásni a csatabárdot. A gyógyulás az ilyen bolygóállás során a legjobb.

Szűz (08.23- 09.22)

Csak barátok vagytok… vagy több van ennél? A próbálkozások és a titkos flörtök ma csúcsra érnek, a Jupiter, a Vénusz és a holdja által bezárt háromszög miatt. Egy ártatlan flört ma akár még komolyra is fordulhat. Ám mielőtt randíra hívnád a kiválasztott személyt, gondolj a hosszútávú következményekre. Amint beléptek a romantikus zónába, nincs visszaút. Tényleg kockáztatni akarod a barátságotokat? Ha a válasz a ‘nem’, akkor ne hajszold tovább ezeket az érzelmeket. Ha kapcsolatban vagy, most minimalizálod a kikacsintás lehetőségét is.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Támaszkodj a biztos kapcsolataidra, Mérleg! Maradj távol a dráma királynőktől. Egy bizonyos energiavámpír minden érzelmedet leszívja? Állíts fel határokat és próbálj az egészségesebb kapcsolataidra koncentrálni. Egy tanács: Tudsz erőt lehelni valakibe annyira, hogy kézbe vegye a saját problémáit vagy azonnal a megmentésére sietsz? Add a kezébe a megfelelő eszköztárat, hogy saját maga oldhassa meg a problémáját. Ha a dolgok nem fejlődnek, talán itt az ideje, hogy szétváljon az utatok. Olyan emberekre van szükséged az életedben, akik felemelnek, nem pedig lehúznak.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Van ízlésed az élet jobb dolgaihoz, Skorpió! Az esztétikai kifinomultságod ma még erőteljesebb, mint máskor. Egyedülálló vagy? Egy ártatlan flört akár tüzes hangulatba is hozhat, ám mielőtt egyéjszakás kalandokra adnád a fejed, gondold át a hosszútávú céljaidat. Elégedett vagy egy éjszakával vagy inkább hosszútávú kapcsolatra vágysz? Felejtsd el, hogy azt a bizonyos személyt hajszolod, aki nem elérhető számodra, hiszen attól csak összetörik a szíved. Már kapcsolatban vagy? Tervezz meg egy romantikus randit, egy elegáns vacsora például feltölt energiával.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Ásd el a csatabárdot, Nyilas! Az érzelmeket irányító Vénusz és a holdja, valamint a Jupiter által bezárt háromszög ma segíteni fog begyógyítani a sebeidet. Összevesztél valakivel? Kérd meg, hogy találkozzon veled. Egy nyílt (de diplomatikus) beszélgetés segíteni fog mindkettőtöknek a tovább lépésben. Koncentrálj arra, hogy megtaláljátok közös hangot, ahelyett, hogy egymást hibáztatnátok. Lehetséges, hogy a vita tárgya csupán félreértés volt. Később az este folyamán találkozz a barátaiddal. Egy közös filmezés otthon vagy egy finom vacsora, beszélgetés mellett segít majd ellazítani.

Bak (12.22 – 01.19)

Oszd meg a világgal is az elképzeléseidet, Bak! Ma minden önbizalmad megvan hozzá, hogy bárkit meggyőzz, csatlakozzon hozzád a célod elérésében. Próbálj meg ellenállni annak a kísértésnek, hogy másokra erőltesd az elképzeléseid. A kevesebb néha több elve alapján bízz abban, hogy a fantasztikus ötleted és koncepciód elég lesz ahhoz, hogy zöld utat kapj. Magabiztosan lépj be minden ajtón, akárcsak egy főnök, így mindenki enni fog a tenyeredből.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Ma nyerő szériában vagy, Vízöntő! A kozmosz segíti a karrieredet, hála a Vénusz, a holdja és a Jupiter bolygók között bezárt háromszögnek, ami az ambícióidat erősíti fel. A csőlátás lesz a kulcs most ahhoz, hogy elérd a sikereidet, úgyhogy mondj le minden olyan találkozót, ami nem életbevágóan fontos. Ha már a célegyenesben vagy, ne félj éjszaka is dolgozni. Utasíts vissza minden meghívást addig, míg el nem éred a célodat. A barátaid talán csalódottak lesznek, de megértik, hogy miért fontos ez neked. A legfontosabb prioritást most a szenvedélyed jelenti.

Halak (02.19 – 03.20)

Élj, hogy tanulhass! Egy nemrég történő visszalépés frusztráltságot okoz, de próbáld meg pozitív aspektusból megközelíteni. Ne magadat okold ezért a hibáért. Ahelyett, hogy elengeded a gyeplőt, amikor nehézséghez érkezel az életedben, használd ki a lehetőséget, ha a helyzet váratlan fordulatot vesz. Egy nem várt szituáció akár áttörő is lehet. Ha az elmúlt időszakban túl keményen bántál valakivel, mert az vétett egy hibát, kérj bocsánatot, majd haladj tovább az életeddel.

Borítókép: Alexa De Paulis

bak elle horoszkóp jupiter vénusz

Még több
Aktuális