Ki ez a rejtélyes férfi Irina Shayk mellett?

Minden jel arra utal, hogy a szupermodell készen áll a randizásra.

Ki ez a rejtélyes férfi Irina Shayk mellett?
2019.11.25. 15:13

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Bradley Cooperről és Irina Shayk szerelméről szóló cikkeket írtunk. A modellt pár napja kiszúrták a lesifotósok egy “rejtélyes férfi’ társaságában. A Google keresőben a fotók láttán természetesen több ezren próbáltak utána járni, hogy ki is ez az ismeretlen férfi.

Fotó: Backgrid

Minden, amit eddig tudunk: Irina és Bradley júliusban szakított, abban az időszaban, amikor az egész világ azon spekulált, hogy Cooper és Lady Gaga összejön-e. A Csillag születik c. filmben látott, kettejük között kiválóan működő kémia miatt szurkolt nekik mindenki. A szakítás óta Irina fantasztikus, szakíts utáni bikinis fotókat posztolt magáról az Instagramon és Izlandon nyaralt, ám minden jel arra utal, hogy tovább lépett és újra randizik. Annyira azért ne örüljünk, mert senki sem tudja, hogy ki lehet ez a férfi. Mindössze annyi információval rendelkezünk, hogy pár napja együtt sétáltak New Yorkban és egyik este látták őket közösen elhagyni a Mercer Hotelt.

Az is előfordulhat, hogy csak barátok, sőt, a férfi akár még Irina testőre is lehet. Egyes hírek szerint, például a Life & Style magazinnak egy forrás elárulta, hogy Bradley lassan visszatér a randipiacra. “Az egyik barátjának felesége még randit is szervezett neki. Minden jól ment, viszont nem alakult ki szerelem első látásra, de azt úgyis megtalálja majd.” Kitartás, Bradley!

bradley cooper irina shayk modell

Még több
Aktuális