Így néznek ki ma a kedvenc karácsonyi filmjeid szereplői

Néhány színészen mintha nem is fogna az idő vasfoga.

Így néznek ki ma a kedvenc karácsonyi filmjeid szereplői
2019.11.25. 08:34

Mindenki tudja, hogy a karácsonyi hangulat csak a megszokott, jól bevált ünnepi filmek mellett teljesedhet ki. Az idei filmmaraton előtt vess egy pillantást arra, hogy néznek ki és mit csinálnak ma a kedvenc karaktereid. A legtöbben felnőttek, de vannak, akik alig változtak valamit az egy évtizeddel korábbi kinézetükhöz képest.

Macaulay Culkin, Reszkessetek, betörők! 

Az egykori gyerekszínész nemrég a Happy Socks karácsonyi kampányában szerepelt, itt megnézheted, mennyire kínos vagy éppen vicces, hogy elvállalta ezt a reklámot.

David Krumholtz, Télapu 

Krumholtz-nál 2011-ben rákot diagnosztizáltak, de ma már szerencsére egészséges. A Télapu után a Gyilkos számok c. sorozatban szerepelt.

Thomas Brodie-Sangster, Igazából szerelem

Brodie-Sangster kölcsönözte a hangját Ferbnek a nagysikerű Phineas és Ferb c. rajzfilmben, ami a Disney csatornán futott. A Trónok harcában és Az útvesztőben is szerepelt.

Olivia Olson, Igazából szerelem

Olson szinkronszínészként folytatta pályafutását az Igazából szerelem után. A Phineas és Ferb sorozatban adta hangját Vanessa Doofenshmirtz-nek.

Peter Billingsley, Karácsonyi történet 

Billingsley egy darabig színészkedett a Karácsonyi történet után, majd később a kamera mögött dolgozott. 2001-ben Emmy-díjra jelölték a Dinner for Five c. sorozat producereként.

Mara Wilson, Csoda a 34. utcában 

Wilson azóta is számos filmben szerepelt, ám jelenleg inkább az írással keresi a kenyerét.

Eric Lloyd, Télapu

Lloyd 2018-ban tért vissza a színész pályára. Saját produkciós cége van, emellett pedig a Radiomason nevű bandában gitározik.

Hallee Hirsh, A legszebb karácsonyi ajándék  

Hirsh antropológiából szerzett diplomát 2011-ben, jelenleg egy farmon él férjével és lányával, saját üzlete is van.

Jonathan Taylor Thomas, Látástól Mikulásig

Thomas a karácsonyi film után a Házi barkács nevű sorozatban szerepelt, néha feltűnt vendégszereplőként Tim Allen sitcom sorozatában.

Liliana Mumy, Télapu 2

Mumy azóta szinkronizálással foglalkozik, az ő hangját hallhatjuk, amikor a Lilo és Stitch rajzfilmben Myrtle megszólal.

Taylor Momsen, A Grincs

Momsen A Grincs után szerepelt a Pletykafészek című sorozatban, amiből végül kilépett, hogy a zenei karrierjére koncentrálhasson.

Brenda Song, A legszebb karácsonyi ajándék

 

Song sokáig a Disney csatorna Zack és Cody sorozatában szerepelt, jelenleg a Hulu csatorna Dollface nevű projektjében látható. Állítólag Macaluay Culkinnel jár.

David Gallagher, Richie Rich 2. – A rosszcsont karácsonya 

Gallagher a Hetedik Mennyországban szerepelt, azóta szinkronszínészként dolgozik.

Daniel Tay, Mi a manó?

A Mi a manó? Tay első filmes szereplései között van. 2009 óta nem láthattuk egy filmben sem.

Karolyn Grimes, Az élet csodaszép

Grimes több, mint 16 filmben szerepelt gyerekszínészként. A Hollywoodi karrierje akkor ért véget, amikor szülei meghaltak, amikor még csak tinédzser volt. A szülei elvesztése után a nagynénjéhez költözött.

Scott Schwartz, Karácsonyi történet  

Mi történt azzal a gyerekkel, akinek nyelve hozzáragadt a lefagyott zászlórúdhoz? Az egykori gyerekszínész sport és film aukciókkal foglalkozik.

Julie Gonzalo, Kelekótya karácsony

Gonzalo 2006-ban bekerült a Veronica Mars sorozatba, aminek az idei folytatásban is szerepelt. A Dallas sorozatban is láthattuk (mint Pamela Rebecca Barnes).

Joseph Cross, Hókarácsony

Cross néhány nagyobb költségvetésű filmben szerepelt, miután bemutatták a Hókarácsonyt. A hatalmas kis hazugságok első évadában is feltűnt.

Margaret O’Brien, Találkozunk St. Louis-ban

Karakterével Oscar-díjat nyert, mint kiemelkedő gyerekszínész. 82 évesen O’Brien még mindig filmekben szerepel, leginkább tv műsorokban.

Tim Allen, Télapu

Allen azóta is Buzz Lightyearnek kölcsönzi a hangját a Toy Story epizódokban. Jelenleg saját gyártású sitcom sorozatában játszik, Last Man Standing címmel.

Lúcia Moniz, Igazából szerelem

Moniz leginkább szülőhazájában, Portugáliában szerepel kisebb-nagyobb filmekben. Énekesként is tevékenykedik.

Beverly D’Angelo, Karácsonyi vakáció  

A hetvenes évek óta dolgozik a filmiparban, különböző sorozatokban és filmekben láthattuk már. Újabban a Netflix Insatiable sorozatában kapott szerepet.

Zooey Deschanel, Mi a manó? 

Deschanel karrierje a Mi a manó? Óta nem állt meg. Saját sorozatot kapott, Új lány címmel, és szerepelt az 500 nap nyár nagysikerű romantikus filmben is.

Juliette Lewis, Karácsonyi vakáció

Lewis a karácsonyi szerep után sötétebb karaktereket formált meg. Ilyen többek között a Cape Fear – A Rettegés foka vagy a Született gyilkosok című film is.

Danny DeVito, Kiskarácsony mindenáron

DeVito a mai napig szerepel a Felhőtlen Philadelphia c. sorozatban, melynek már 14 évada van. A komikus több mesebeli figurának kölcsönözte a hangját, például Dumbonak és Lorax-nak is.

Emma Thompson, Igazából szerelem 

Emma Thompson Nagy Britannia egyik leghíresebb színésze. Nemrég kipróbálta magát a forgatókönyvírásban és a producerként is a Last Christmas nevű filmben.

Bill Murray, Szellemes karácsony 

Murray színészlegenda olyan filmekben szerepelt, mint az Elveszett Jelentés vagy a Szellemirtók. Sosem pihen, 2020-ban három különböző projektjét is bemutatják.

Chevy Chase, Karácsonyi vakáció  

76 évesen Chevy Chase nem hajlandó lassítani. A színész még a 2015-ös Vakáció című film folytatásában is szerepelni fog.

Kristin Davis, Kiskarácsony mindenáron  

A Szex és New York-ban alakított karakterén kívül Davis számos családi filmben tűnt fel. Idén érkezik a Holiday in the Wild című filmje, melyet a Netflix mutat be.

Bill Campbell, Igazából szerelem 

Legyünk őszinték, képes rá bárki, hogy Campbell arcáról ne az ikonikus Igazából szerelem karaktere jusson eszébe? Bill rengeteg más filmben szerepelt, például a nagysikerű Időről időre c. filmben.

Peter Dinklage, Mi a manó?

Azóta túl elfoglalt egy olyan apró kis sorozatszerep miatt, mint a Trónok harca. Hallottál már róla? Állítólag izgalmas!

Wendy Crewson, Télapu

Crewson szerepelt az Elnök különgépe és A szoba című filmekben is.

Michael Keaton, Hóbarát 

Michael Keaton karrierje az apából vált hóember karaktere után olyan magas íven futott be, hogy Oscar-díjat nyert a Birdman c. filmben nyújtott alakításáért.

Alia Shawkat, Kiskarácsony mindenáron

Shawkat Az ítélet: család nevű sorozatban vált ismertté, aminek az idei folytatásában is részt vett. 2014-ben szerepelt az Amazon streaming szolgáltató Transparent című sorozatában.

Kelly Preston, Hóbarát

Preston olyan tinédzserfilmekkel vált ismertté, mint a Miről álmodik a lány? vagy Az utolsó dal. A Gotti című filmben is szerepelt.

Dylan Blue, Kiskarácsony mindenáron

Blue most 23 éves, a legutolsó szerepe 2017-ben volt, a Patti Cake$ című filmben.

Kristin Chenoweth, Kiskarácsony mindenáron

Chenoweth énekes és színésznő egy új karácsonyi filmben vett részt, The Christmas Song címmel.

Liam Neeson, Igazából szerelem

Neeson munkásságát senkinek sem kell bemutatni, számtalan filmben szerepelt az Igazából szerelem óta, az egyik legnépszerűbb az Elrabolva.

Judge Reinhold, Télapu

Reinhold a film két része után nem sok projektben szerepelt. 2016-ban letartóztatták, mert egy repülőtéren összetűzésbe keveredett egy biztonsági őrrel.

Matthew Broderick, Kiskarácsony mindenáron 

Sarah Jessica Parker férje, Broderick nemrég a The Conners nevű sorozatban tűnt fel.

így néztek ki karácsony sztárok

Még több
Aktuális