A 7 éves Blue Ivy Carter újabban zenei díjakat nyer

Beyoncé lányát a Brown Skin Girls című számért jutalmazták.

A 7 éves Blue Ivy Carter újabban zenei díjakat nyer
2019.11.20. 08:00

Blue Ivy Carter  – Beyoncé és Jay-Z lánya- ismét felülmúlta nemcsak a hét éves kortársait, de ezúttal a legtöbb felnőttet is. Beyoncé elsőszülött lánya megnyerte első díját dalszövegírásért a BET Souk Train Díjátadón, méghozzá a “Brown Skin Girl” című számért. Blue a díjon Beyoncéval, SAINt-tel és WizKiddel osztozik.

Persze, ez nem az ő egyedüli sikere, viszont ez volt az első próbálkozása a dalszövegírásban és a végeredmény azonnal sláger lett, még a Billboard Top 100-as listájára is felutott. Blue nem csak az írásban segédkezett, énekelt is anyukájával, hiszen egy multitalentum. Végül is, nem hiába Jay-Z és Beyoncé gyereke: a génjeiben van a zene.

Blue és Beyoncé a 60. Grammy-díjátadón

Blue Ivy Carter még nem szólalt meg nyilvánosan élete első zenei díjával kapcsolatban, a szülei sem voltak ott a gálán. Blue-nak sokkal fontosabb dolgokkal kell foglalkoznia, például, hogy másodikosként kész legyen a leckéje.

A People magazinnak sikerült megtudnia egy keveset arról, hogy milyen személyisége Beyoncé és Jay-Z lányának. Köztudott, hogy anyukájával nagyon szoros a viszonya és tehetséges előadó.

“Nagyon szeszélyes, kifogyhatatlan energiája van, mindig tudja, hogy mit akar. Amióta az ikrek (Sir és Rumi) megérkeztek, Beyoncé nagyon figyel rá, hogy Blue jól érezze magát a nagytestvér szerepében. Megengedi a lányának, hogy elkísérje különböző eseményekre, forgatásokra és a stúdióba is. Nagyon különleges köztük a kötelék.”

Természetesen mind a ketten imádják a zenét. “Blue és Beyoncé is imádnak énekelni, előadni. Blue egy született tehetség.” – írta a magazin.

beyoncé Blue Ivy carter család díjátadó jay-z

Még több
Aktuális