Nézd meg Vanessa Hudgens részeg karaoke előadását

A sztár felelevenítette a High School Musicalből ismert zenei tehetségét.

Nézd meg Vanessa Hudgens részeg karaoke előadását
2019.11.13. 14:02

Vanessa Hudgens még mindig simán kivágja a magas C-t. A színésznő megmutatta a High School Musical-ből jól ismert zenei tehetségét egy karaoke bárban, ahol a Breaking Free című számot adta elő.

“Itt van egy borzalmas, agresszív és teljes mértékben józan változata a Breaking Free c. számnak.” – írta az Instagram oldalán. “Igen, ez tényleg megtörtént. Nagyon bántja a fülemet, de közben eszméletlen viccesnek”

Míg Hudgens felidézte a múltját a Disney csatornánál, nemrég beszámolt a Wonderland magazinnak, hogy milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a filmsorozat miatt.

“A High School Musical után rengeteg olyan lehetőséget kaptam, amiben hasonló szerepkört kellett eljátszanom: aranyos, szomszéd lány típusú karaktert. Tudták, hogy ez menni fog és megtehettem volna, hogy könnyű szerepekkel folytatom a karrierem. De visszautasítottuk ezeket az ajánlatokat. Szükségünk volt egy olyan filmre, ami ennél jóval tovább megy, hogy egy teljesen más oldalam mutathassam meg a nézőknek. Nagyon boldog vagyok, hogy kitartottunk a döntés mellett és sikerült egy kicsit diverzebbnek lennem.”

Fotó: Getty Images

Hudgens ettől függetlenül hálás Gabriella Montez karakterének, amit a Disney filmben játszhatott.

“Lesznek emberek, akik mindig is erről a karakterről ismernek majd meg.” – mondja. “Nagyon különleges érzés, hogy valami olyasminek lehettem a része, ami más életében pozitív hatással bír. A HSM is ilyen film volt és lesz a következő generációk számára is. Fantasztikus érzés, hogy egy olyan filmben szerepeltem, ami a gyerekeket bátorságra buzdítja és arra, hogy kövessék az álmaikat.”

high school musical karaoke vanessa hudgens zene

Még több
Aktuális